Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Óbuda (3. ker, Árpád híd)...

Óbuda (3. ker, Árpád híd) közelében jó lovarda? Többi lent.

Figyelt kérdés
fontos lenne, hogy busszal jól megközelíthető legyen, bértartással (esetleg oktatással is) foglalkozzon. Kulturált hely, ahol nem gyilkolják meg a lovat, de nem feltélenül luxus. Minden javaslatnak örülök! :)

2013. febr. 19. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szentendre? Az az Árpád hídtól nem vészes, tömegközlekedéssel eljutsz... nem ismerem az ottani lovardákat, de tudom, hogy van ott több is, hátha azok között találnál megfelelőt...
2013. febr. 19. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos az a környék elég gyér lovarda szempontból...

Ott van az Aranypatkó lovarda, nem messze, illetve Szentendre felé a Hunkadombi lovarda... Nah, egyiket sem ajánlom igazából.

De Pilisvörösváron, Piliscsabán már több lovarda is van, volánnal megközelíthető.

Én is ott laktam, de mondjuk én nem találtam egy lovardát se, ami elnyerte volna a tetszésem, úgyhogy költöztünk :D Ilyenkor jó az albérlet :)

2013. febr. 19. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Aranypatkóban éveket dolgoztam, oktattam is egy keveset, de láttam mi folyik ott, na a saját lovamat oda nem viszem, azt is rossz nézni, amit a többivel csinálnak, és még drága is... Szentendre környékén tartják most, de bent van a szigeten, és oda nehéz bejutni... Vörösvár kicsit messze van (szerintem, de kipróbálom majd) :) De nézelődök akkor arrafelé is, köszönöm:)
2013. febr. 19. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

II. ker-ben néztem egyszer egy lovardát, elsőre igen jónak tűnt, de horror áron, évekkel ezelőtt 80ezer volt a bértartás. Persze nem tudhatom, hogy ha rendszeresen odajár az ember, mit tapasztal, de velem, mint potencionális bértartó jelölttel nagyon készségesek voltak és minden, amit megmutattak, nagyon rendben volt. El tudsz jutni oda is tömegközlekedve, de macerás. Nem tudom, nehéz okosat mondani....

Nem tudom, ők milyenek, leírás alapján rendben van, de persze a látszat csalhat...

[link]

vagy ők

[link]

[link]

Elég sok lehetőséget kidob a kereső, szemezgess... Legjobb, ha végigjárod mindet és személyesen győződsz meg róla, milyen helyek. Sok sikert!

2013. febr. 20. 06:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja és ők vannak legközelebb neked:

[link]

2013. febr. 20. 07:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Árpád hídtól egy órányira van Vecsésen a Dobrovitz Lovasfarm. KÖKI-ről megy sárga busz, azzal negyed óra alatt kint lehet lenni a lovardánál. A busz a bejárattól 20 méterre áll meg. Én ott tartom a lovam, nagyon meg vagyok elégedve, mindenki odafigyel RENDESEN a lovakra.
2013. febr. 20. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Régebben volt a Hajógyári Szigeten is, nem tudom, működik-e még. Gyanúm szerint nem.
2013. febr. 20. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!