Óbuda (3. ker, Árpád híd) közelében jó lovarda? Többi lent.
Sajnos az a környék elég gyér lovarda szempontból...
Ott van az Aranypatkó lovarda, nem messze, illetve Szentendre felé a Hunkadombi lovarda... Nah, egyiket sem ajánlom igazából.
De Pilisvörösváron, Piliscsabán már több lovarda is van, volánnal megközelíthető.
Én is ott laktam, de mondjuk én nem találtam egy lovardát se, ami elnyerte volna a tetszésem, úgyhogy költöztünk :D Ilyenkor jó az albérlet :)
II. ker-ben néztem egyszer egy lovardát, elsőre igen jónak tűnt, de horror áron, évekkel ezelőtt 80ezer volt a bértartás. Persze nem tudhatom, hogy ha rendszeresen odajár az ember, mit tapasztal, de velem, mint potencionális bértartó jelölttel nagyon készségesek voltak és minden, amit megmutattak, nagyon rendben volt. El tudsz jutni oda is tömegközlekedve, de macerás. Nem tudom, nehéz okosat mondani....
Nem tudom, ők milyenek, leírás alapján rendben van, de persze a látszat csalhat...
vagy ők
Elég sok lehetőséget kidob a kereső, szemezgess... Legjobb, ha végigjárod mindet és személyesen győződsz meg róla, milyen helyek. Sok sikert!
Ja és ők vannak legközelebb neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!