Mennyibe kerül a bértartás a BioFarm-on?
Írják, hogy vonatta, busszal megközelíthető, de szerintem nincs olyan lovasuk, aki vonattal jár...
Szerintük "reális" áron vannak, szóval én olyan 70-80 ezerre tippelnék.
Amúgy érdekes, hogy írnak mindenről, csak arról nem, ami a legfontosabb: etetés, almozás, karámozás... utóbbi szinte biztos, hogy elsumákolós módszerrel működik. A galéria is nagyon szegényes. Én úgy gondolom, hogy itt sem minden arany, ami fénylik. Ettől függetlenül persze a lovasokat egészen biztosan maximálisan kiszolgálja...
Tekintve, hogy mennyi pályájuk, szoláriumuk, saját kifutó, kovácsműhely, külső-belső patamosó, 2 fedeles, jártató gép, 4 lovász, stb van, a 70-80 édeskevés.
100 alatt biztos nem tartanak ott lovat. Fullextrás hely, 5 patkós minősítés, szóval... Én a legdrágább lovik közé sorolnám.
Utolsó: ez a hely ránézésre leginkább a lovasoknak full extrás, nem a lovaknak. 60 férőhelyes istállójuk van, szerinted miért vannak kifutók? Valószínűleg azért, mert csak mértékkel karámoznak, egy-két órát naponta, esetleg pluszban fizetni kell érte, nincs benne az árban = a ló 30 négyzetméteren van naphosszat. Nincs választható alom. A boxok talaja beton, a létező legrosszabb. Négy lovászuk van 60 lóra, vagyis egy lovászra 15 ló jut, az elég sok, ha azt nézzük, hogy külföldön 5 lova ha van a lovásznak az már nem számít kevésnek. Egyébként nagyon érdekelt, úgyhogy utánanéztem, 65 ezer forint [link]
A lovasokat nagyon jól kiszolgálják, de én nem tartanám itt a lovamat ennyi pénzért. Akkor már inkább itt, ahol már csak az önmagában megéri a tartás árát, hogy láthatod, ahogy Göblyös István dolgozik a lovaival...
Na, akkor az a 65 még egy régi hirdetésben volt. De legalább jól tippeltem a 70-80-nal. :)
És mi az a lehető legtöbb karámozás? Igazából nekem nem játszik, csak kíváncsiságból kérdezem, mert abból, hogy "tisztességesnek tűnnek" hát...hadd ne induljon ki senki. Ki kell menni, meg kell nézni, mennyire zsúfoltak a pályák, hogy néznek ki a lovak, milyen a közösség, stb, stb. Mindenesetre aki képes betonból építtetni boxot, az szakmailag már kapásból elásta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!