Mennyibe kerül a bértartás a BioFarm-on?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lovardát keresek és érdekelne hogy a Biofarm- on mennyi a bértartás?? Valakinek tapasztalat? Nekem nagyon netszik! Szerintetek XI. Vagy XII. Kerből mennyi idő lehet eljutni oda? Milyen tömeg kz. Vel lehet menni?2013. febr. 23. 23:36
11/14 anonim válasza:
ezt nem tudom, igazából nem kérdezősködtem tovább, ha úgyis teljesen tele vannak, akkor nekem se játszik, de mindenképp meg kell nézni. Gondolom függ az időjárástól, meg attól is, hogy épp hány ló van. A beton istállót pedig én még mindig jobbnak gondolom egy téglás aljú falécekből tákolt istállószerű képződmény, ami itt-ott lyukas, sajnos erre is sok a példa. De mindenképp meg kell nézni élőben, nekem tetszett a hely, arra jutottam, hogy ha egyszer lesz időm, elmegyek egy edzésre, foglalkoznak elvileg ilyennel is, akkor meg tudom állapítani, hogy mennek a dolgok. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Én a pasarétiben lovagoltam egy magánlovat időhány miatt... nekem az 20-30 percre volt... és ahoz képest hogy 98 a bértartás... hát nem túl jó...
2013. febr. 24. 21:29
13/14 A kérdező kommentje:
Hát én tuti hogy forgácsos boxot akarok és szerintem nem fogják megtiltani hogy a lovam forgácsban álljon és sportlótápot egyen zab helyett! :) igen valóban a beton talaj nem túl jó... viszont nekem igényes a hely és gondolom valami + pénzért el lehet intézni a napi 5-6 óra folyamatos karámot!. Reggel este mennék a lóhoz úgyhogy nem szerencsés ha egész nap kint van, viszont a paddockok a boxokhoz azok nagyon tetszenek! Bármikor kimehet a ló napozi, és lényegesen több helye van mintha 3x3 méterre lenne bezárva! Ha nem is mozgatásra van kitalálva akkor is kicsit ki tud nyújtózni, napozni a ló és meghempereghet a homokban amikor csak akar! szóval ez a Paddock dolog nekem tetszik! Nemtudom.. az bizos hogy meg kell nézni szakmai szemmel! ;) meglátjuk! van időm még áprilisig-májusig!
2013. febr. 24. 21:36
14/14 anonim válasza:
A forgács alom nem a legjobb!!! Ha belegondolsz, hogy a lovak természetükhöz híven napi 24 órát a legelőn vannak és esznek, ezzel telik az idejük. A forgáccsal az a baj, hogy nincsen benne semmi, a lovak többsége egész nap kutat a szalmában, ehető részeket keresgél, eszeget és nem unatkozik, a forgács meg hörcsögnek való. Tapasztalat szerint a forgácson álló lovaknál több esélye van, hogy felvesz rossz szokásokat, mert unatkozik. Akkor is, ha csak éjszakára van boxban, egyszerűen nem tudja lekötni magát, nem tud miben turkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!