<Kincsem Park> Vágóhíd?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék egy ilyen lovat , de mikor ,hol lehet ilyen lovat találni, és hogyan kell átképezni?2013. febr. 26. 19:04
11/16 Valletta válasza:
Azért arra a 80 ezerre ne alapozz! Valószínűleg ritka, mint a fehér holló.
Nem a neten kell keresgélni, hanem ki kell menni a versenyistállókban körülnézni. Ilyenkor tavasszal nem sok esélyed van nagyon olcsó lovat kifogni, mert kezdődik a versenyszezon, tele vannak olyan lovakkal, amiket idén futtatásra szánnak.
12/16 A kérdező kommentje:
Ok, nyár vége felé?
2013. febr. 28. 21:27
13/16 Valletta válasza:
Igen, ősszel. Akkor van a legtöbb eladó ló. Persze addig is érdemes kijárni nézelődni, tájékozódni.
14/16 anonim válasza:
Nekem ugetom es galopposom is van mindketto palyarol.Az ugeto es a masik is 200.000 ft korul volt.
15/16 anonim válasza:
Ja es galopposommal dijlovis az ugetossel pedig ugros rajtengedelyem van.Mindegyikkel 3 eve dolgozom.
16/16 anonim válasza:
Én 120-ért vettem ott ügetőt.Semmi gond vele,nagyon jó fej.Igaz nincsenek is nagy elvárásami mert "csak" hobbyló.
Csak arra kell ügetőben vigyázni öreget ne,mert akkor az lehet az életbe nem fog vágtázni.Ez enyém csak 5 éves volt amikor elhoztam és már így is komoly meló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!