Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért csak alattam ilyen?

Miért csak alattam ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy iskolaló a lovardánkban, akit általában kezdő terepesek alá adnak. Nem vagyok kezdő, de ki szerettem volna ismét próbálni, mert nagyon kényelmes. A baj viszont az vele, hogy lassú, mint a dög. Kimentem az edzőimmel (hobbi és díjugrató) és a hobbis edzőm megjegyezte, hogy nagyon eleven a ló, biztosan jó napja van. A díjugratós pedig azt válaszolta, hogy alattam mindig ilyen igyekvős. Sosem használok pálcát, sarkalni sem sarkalom annyira, viszont sokat használok hangokat (cuppogás), amit mások is használnak, de alattuk nem ilyen a ló mégsem. Vajon miért csak velem csinálja ezt? (Nem negatívumként szeretném kiemelni, szerintem nagyon jó ez így)

2013. febr. 24. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
A ló tudja ki ül rajta :)
2013. febr. 24. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Mivel a ló nem képes absztrakt módon gondolkodni (pl neki nincs olyan, hogy erdő, csak fa1, fa2 stb.), ezért mindenkihez külön viselkedésforma társul.
2013. febr. 24. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg határozottabban lovagolod és más az ülésed is, jobban hajtja a lovat.
2013. febr. 24. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt versenyen.Barinom alatt nem ment a lo de alattam mintha kicsereltek volna.Csak h!!! :Dgy ertsetek mennyire nem ment neki mondom hogy az edzo kergette vegig a palyan.

Ez jo dolog szerintem.

2013. febr. 24. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

*hogy

Ez szerintem jo:D

2013. febr. 24. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
azt írod "ki szerettem volna ismét próbálni". tehát nem az van, hogy rendszeresen ha te mész vele, akkor pörög, ha más, akkor meg lusta. lehet, hogy csak olyan napja volt. elő fordul. nekem saját lovam van, heti 3-4 alkalommal járok vele terepre, és egyik nap ilyen, másik nap olyan. hol tök normális, hol ijedezik és rohan, hol jókedvében menne és ugrál kicsit, hol meg bambul, unott és lusta. sok mindentől függ, az időjárástól, hogy mennyit és mit evett, hogy mennyit szaladgált a felülés előtt a karámban, stb.
2013. febr. 26. 00:08
 7/9 A kérdező kommentje:
De a règi dolgokhoz viszonyított az edzőm, velem akkor is ilyen volt. Aznap sem elsőkènt ültem rà ès alattam aktívabb volt, mint az első alatt.
2013. febr. 26. 07:11
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor azért, mert te vagy a legjobb lovas széles e vidéken, mindenkinél jobb, aki valaha lovagolt a lovardátokban. a lovakkal hihetetlen belsőséges viszonyod van, szerintem ebből kéne élned. én fizetnék neked, ha foglalkoznál a lovammal! :D
2013. febr. 26. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez szarkazmus volt e, mert sajnos a hangsúlyodat nem hallom :D inkàbb szeretetből lovaglok, szeretem az összes lovat, de azèrt nem vagyok egy parelli sem :D
2013. febr. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!