Ha veszek egy lovat aminek semmilyen papirja sincs és nincs sütve, akkor útlevél nélkül hogy tudom elhozni attól akitől vettem?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy lovat, de sajnos sütéstelen és semmilyen papirja sincs. Ha megvettem utába mindenképpen csináltatok neki útlevelet, de amig nincs addig nem tudom elhozni attol akitől vettem?? Vagy hogy tudnám elhozni?2013. febr. 22. 12:09
31/52 anonim válasza:
Megnéztem. Hát te tudod... Láttad már egyébként élőben?
32/52 A kérdező kommentje:
Igen láttam, fel is ültem rá egy kicsit de csak szőrén és csak lépésben mert hó volt és csùszitt de hamarosan mehyek rendesen kipróbálni. De nagyon kedves volt és szelid, türelmes, odabújt hozzám meg minden. Mi a véleményed róla?
2013. febr. 23. 10:34
33/52 anonim válasza:
Ebben semmi magyar félvér meg arab nincsen, bőven alatta van méretben mindkettőnek, legalább 20 centivel, ez egy póni. Szerintem nem hét éves és bár nagyon rosszak ezek a havas fotók, a lábai nagyon rozogának tűnnek, nézd meg a kocsis képet. Szerintem csak azért nem éri meg rozzant lovat venni, mert olcsó, mert benne van a pakliban, hogy nagyon hamar nagyon sokat kell majd rá költened, vagy éppenséggel nem fogod tudni használni. Mindenesetre sok sikert, jó helyen biztos ki fogják tudni kupálni a lehetőségekhez mérten. Én azért legalább a fogát megnézném (nézetném), hogy kiderüljön, mennyi idős.
34/52 A kérdező kommentje:
Szerintem rosszat néztél ;) Mert nincs kocsis kép.
Küldök linket: [link]
2013. febr. 23. 10:53
35/52 A kérdező kommentje:
Az amiről te beszélsz az tényleg egy nem szép ló. Annak az a neve hogy: Sport póni kanca
Ennek az a neve hogy: Sürgősen eladó magyar félvér ló
2013. febr. 23. 10:57
36/52 anonim válasza:
:D
Én ezt néztem, ez volt az első szürke 180-ért nyereggel-kantárral. :)
Ez már mindjárt más! Teljesen rendben van a lóca, remélhetőleg nincs rejtett problémája, sok sikert hozzá!
37/52 A kérdező kommentje:
Tudom most már rájöttem :D Na és hogy tetszik valami vélemény róla? :)
2013. febr. 23. 11:00
38/52 anonim válasza:
Teljesen jónak tűnik, de nagyon gyanúsan olcsó, bár ezen a télen sokan kényszerülnek áron alul eladni a lovukat. Szerintem úgy írjátok meg az adásvételit, hogy kihagyjátok a sütés számát, amíg nem sütik le addig ott tartod az eladónál, majd mikor elhozod, kiegészítitek a szerződést, így védve leszel ha bármilyen fent említett szavatossági hiba felmerül.
39/52 A kérdező kommentje:
Nos csak hogy mindenkinek egyértelmű legyen, ez az a ló: [link]
Vélemény?
2013. febr. 23. 11:04
40/52 A kérdező kommentje:
Azért ilyen olcsó, mert az eladó el fog költözni és oda ahova költözik ott nincs lehetősége tartani. Pedig ő sem szeretne tőle megválni mert nagyon szeretni. De sajnos muszáj :(
De nem tudnám ott tartani mert el fog költözni. :|
2013. febr. 23. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!