Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Használta már valaki ezt a...

Használta már valaki ezt a fehérítőt?

Figyelt kérdés

[link]

Mik a tapasztalatok?

2013. febr. 13. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a terméket, próbáltam megnézni az összetételét, de semmit nem írnak róla.

Nekem nincs az az Isten, hogy vegyszereket kenjek a lóra, pláne úgy, hogy azt se tudom, mi az...

Van szürke lovam (a laikus fehérnek mondaná, annyira világos) tudom, mivel jár a tisztítása, de hatszor meggondolnám, kenjek-e rá bármi kemikáliát. Tavasztól bármikor le lehet mosni, addig meg ott egye a fene, ha nem olyan gyönyörű. Amúgy az enyém pl. takaróban van, mert ridegben tartjuk és a takaró alatt egészen tisztességesen néz ki. :-)

2013. febr. 14. 06:32
 2/7 A kérdező kommentje:
nálam is takaróban van és fél ridegben :) csak lesz március 15-én felvonulás és arra nem tudom megfürdetni.Ezért is érdeklődök itt hátha valaki használta már.
2013. febr. 14. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Alaposan kikeféled, ahol meg trágyafoltos ott vizes szivaccsal és egy kis WU2-vel átdörgölöd. Jó alaposan megtörlöd, akkor hamar meg fog száradni. Nyugi ennyitől meg nem lesz baja.
2013. febr. 14. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezzel is le kell mosni a lovat, ugyan ott vagy, mert ha az időjárás nem teszi lehetővé, akkor nem fogod tudni használni.

Én egyszer próbáltam fehérítőt, egy tenyészszemlén. Közvetlenül előtte láttuk, hogy itt bizony minden arabot mindenféle speckó cuccal kenegetnek, gyorsan vettünk is egyet. A ló szép tiszta volt, de miután lefújtuk és megszáradt, a trágyafoltok előjöttek. :)

2013. febr. 14. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy lószolárium többet ér, ha van a közeledben, és akkor simán fürdesd meg, majd alaposan törölgesd át.
2013. febr. 14. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Jól átkeféled, ahol pedig foltos maradt, ott beszórod babahintőporral és belekeféled. Nagyon szépen eltünteti.
2013. febr. 16. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :) hintőpor eszembe se jutott volna :D
2013. febr. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!