Használta már valaki ezt a fehérítőt?
Nem ismerem a terméket, próbáltam megnézni az összetételét, de semmit nem írnak róla.
Nekem nincs az az Isten, hogy vegyszereket kenjek a lóra, pláne úgy, hogy azt se tudom, mi az...
Van szürke lovam (a laikus fehérnek mondaná, annyira világos) tudom, mivel jár a tisztítása, de hatszor meggondolnám, kenjek-e rá bármi kemikáliát. Tavasztól bármikor le lehet mosni, addig meg ott egye a fene, ha nem olyan gyönyörű. Amúgy az enyém pl. takaróban van, mert ridegben tartjuk és a takaró alatt egészen tisztességesen néz ki. :-)
Ezzel is le kell mosni a lovat, ugyan ott vagy, mert ha az időjárás nem teszi lehetővé, akkor nem fogod tudni használni.
Én egyszer próbáltam fehérítőt, egy tenyészszemlén. Közvetlenül előtte láttuk, hogy itt bizony minden arabot mindenféle speckó cuccal kenegetnek, gyorsan vettünk is egyet. A ló szép tiszta volt, de miután lefújtuk és megszáradt, a trágyafoltok előjöttek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!