Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki használta már?

Valaki használta már?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valaki használt már ilyet? Mennyire hatásos bolhák ellen? Ha fürdetéskor a vízbe teszem, megöli a bolhákat? Eddig bolhanyakörvet használtam, de kb 2hét után már nem használt...Köszi a válaszokat!

2012. dec. 12. 14:29
 1/10 A kérdező kommentje:

Bocsi, a link lemaradt.:)

[link]

2012. dec. 12. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha bolhás a cica, akkor ezzel lehet a leghatásosabban kiírtani, de arra készülj fel, hogy legalább negyed órán át fürdetni kell vele a cicát, még a fejét is, mindenhol kell, hogy érje a víz. 5 nap múlva megismételni.

Az egész lakást végig kell porszívózni, és bolhátlanítani, hogy ne menjenek vissza a bolhák.

Ha kinti cica, akkor viszont szívás, akkor nem ez a jó megoldás, mert bolhairtásra tökéletes, de nem tartja távol a bolhákat, max fürdetés után 2-3 napig.

2012. dec. 12. 14:55
 3/10 Vicuska87 ***** válasza:
47%

Én még nem használtam, de sokan mondják, hogy nagyon jó!

De vigyázz, ha ilyenkor cicát fürdetsz, akkor hajszárítóval, megkell szárítani, mert megfázik. És még akkor se engedd ki a házból, mert a cicáknak nagy tömött szőrük van télen, és nem bitros, hogy mindenhol megtudod szárítani mindenhol!

2012. dec. 12. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Neostomosant nem használtam,de jókat hallottam róla.

Én bolhák ellen Max Spray-t vettem állateledelboltban.Gyógynövényes,hetente kell befújni a cicát,nálunk bevált.

2012. dec. 12. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Hatásos szer. Volt egy bolhás kutyám, szinte fekete volt a bőre a bolháktól, megfürdettem vele és még órákig menekültek ki belőle a bolhák. Macskára is használtam. A használati utasítás szerint használd.
2012. dec. 12. 18:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Utolsó válaszoló, csak menekültek? Nem ölte meg őket?:)

2012. dec. 12. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagy részét megölte, a maradék meg kiugrált és utána pusztult el. :)
2012. dec. 12. 20:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm akkor kipróbálom:)
2012. dec. 12. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Én használtam, a macskának gázolaj szaga volt tőle, nekem macerás, mert verekszik a fürdetéskor, retteg a hajszárítótól is. Én advantageot használok rá, lehet drágább megvenni, de gyors, tiszta, sokáig hat és nem kell vele varázsolni, hogy mindenütt érje a macskát, meg ismételni x nap múlva. Meg nem fogok ott szenvedni, hogy jaj istenem, mi lesz, ha lenyalja.
2012. dec. 13. 03:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja és nem lett bolhamentes tőle. Nekem nem ér meg annyi szenvedést, hogy még nem is tökéletes.
2012. dec. 13. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!