Valaki használta már?
Sziasztok!
Valaki használt már ilyet? Mennyire hatásos bolhák ellen? Ha fürdetéskor a vízbe teszem, megöli a bolhákat? Eddig bolhanyakörvet használtam, de kb 2hét után már nem használt...Köszi a válaszokat!
Ha bolhás a cica, akkor ezzel lehet a leghatásosabban kiírtani, de arra készülj fel, hogy legalább negyed órán át fürdetni kell vele a cicát, még a fejét is, mindenhol kell, hogy érje a víz. 5 nap múlva megismételni.
Az egész lakást végig kell porszívózni, és bolhátlanítani, hogy ne menjenek vissza a bolhák.
Ha kinti cica, akkor viszont szívás, akkor nem ez a jó megoldás, mert bolhairtásra tökéletes, de nem tartja távol a bolhákat, max fürdetés után 2-3 napig.
Én még nem használtam, de sokan mondják, hogy nagyon jó!
De vigyázz, ha ilyenkor cicát fürdetsz, akkor hajszárítóval, megkell szárítani, mert megfázik. És még akkor se engedd ki a házból, mert a cicáknak nagy tömött szőrük van télen, és nem bitros, hogy mindenhol megtudod szárítani mindenhol!
Neostomosant nem használtam,de jókat hallottam róla.
Én bolhák ellen Max Spray-t vettem állateledelboltban.Gyógynövényes,hetente kell befújni a cicát,nálunk bevált.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó válaszoló, csak menekültek? Nem ölte meg őket?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!