Hogy fűzzem meg apám a lóról?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék egy lovat de apu azt mondja csak 2 év múlva lehet:(
Ti hogy kérnétek?
2013. febr. 7. 11:41
11/13 anonim válasza:
Én 19 vagyok, és még mindig nem lehet lovam, és egy ideig nem is lesz. Örülök, ha meg tudom fizetni a lovagló órát, kedves lezárom a témát kisasszony.
12/13 anonim válasza:
Ha van rá elég pénzetek akkor mutasd meg neki, hogy már elég jól lovagolsz és felelősség teljesen tudsz foglalkozni egy lóval. Vidd ki magaddal lovardába stb. Mellesleg ha nincs rá pénze azért mondja h várj egy kicsit, mert szeretné összekapni magát anyagilag. És hiába könyörögsz nem fog igent mondani, vagy ha mégis gondolom nem szeretnéd ha 3 hónap miatt elkéne adnotok, mert nem birjátok tartani. Nekem abból h "hogy füzzem meg" az jön le h még elég fiatal vagy és nem vagy tiszátban a dolgokkal (se pénz, se ló) ez nem ugy megy h veszek egy lovat holnap a kertben van egyedül és majd legeli a füvet, mert nincs takarmány stb. Persze nem ismerlek ezért nem mondhatok véleményt de nem árt pár dolgot tudni mielőtt lovat veszel.
13/13 anonim válasza:
Attól függ, miért csak két év múlva... Te legalább fogsz kapni lovat, de pl. nekünk nem hiszem, hogy lesz a közeljövőben... (hacsak meg nem nyerjük a lottót.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!