Szerintetek 180 cm magas és 60 kg nehéz lánynak milyen választás lenne egy 162 cm magas arab félvér kanca?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam, beleszerettem rögtön, szuperül kijöttünk, de nem merem megvenni a mérete miatt. Nem éreztem kicsinek mikor rajta ültem, de kifejezetten nagynak se.
[link] Itt egy kép a lóról, egy kb 180cm magas lány ül rajta (nem én vagyok, és nem ismerem a lányt) Azért nem vagoyk benne biztos, mert nem csak kicsi, de ugye arab. filigrán, vékony is. Nektek mi a véleményetek? :) 15/L
2013. febr. 6. 14:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha te is, meg egy szakértő is úgy látja/érzi, hogy jól kijönnétek, érdemes őt választani :)
2/5 anonim válasza:
Nem lesz gond, vedd meg nyugodtan. :-) Én 175cm vagyok, van arab félvérem, kb. 160 magas, van shagya arabom aki 155-ös, de abszolút rendben vagyunk. Az szokott csak furcsa lenni, amikor a 175cm-es félvér kancám után ülök rájuk. :-) Olyankor hirtelen közelinek érzem a földet, de csak pár percig. :-)
3/5 anonim válasza:
Elsősorban nem a magassághoz kell a lovat választani, hanem a súlyhoz, ami a te esetedben teljesen jó, könnyű lovasnak számítasz, nyugodtan lovagolhatsz 160 centis lovakon még akkor is, ha könnyű felépítésűek. Ha jól érzed magad a lovon, nem érzed kicsinek, akkor hajrá! :)
4/5 anonim válasza:
Az arabok elég szívós lovak, távlovas versenyeket akár 100 kg-os férfiak is ülnek rajtuk, az a 60 kg semmi neki.:)
5/5 anonim válasza:
nehogy azt hidd, hogy ez akadály :) én is elég magas vagyok és alacsony angol telivért lovagolok. a te esetedben egyáltalán nem gáz, sőt, van olyan ismerősöm aki kisebb korában kapott egy pónit, most 18 éves, és hogy is mondjam.. jó húsban van.. mai napig lovagolja.. ja, a póni 120 centis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!