Szerintetek megérné megvenne ilyesmi féle lovat?
Szerintetek megérné ilyesmi féle lovat venni a 12 éves lányomnak?
Megéri az árát!?
Hú de széped!
Köszönöm kedves válaszoló!
Én még annyit tennék hozzá, hogy - bár nem tudom, pontosan mit szeretne a lányod - de a nóniuszt, a belinkelt lovak közül nem javaslom, mert gondolom - lehet rosszul - hogy hobby esetleg díjlovaglásra lenne, és a csikósok által lovagolt lovaktól teljesen mást várnak mint egy díjlótól. Én egyszer kíváncsiságból felültem egy ilyen lóra, akit a gazdája tökéletesen tudott kezelni, lefektette, leültette, a hátára állt stb, és mikor szerettem volna hajlítani, a ló lefeküdt, mert ő ezeket a jeleket így értelmezte :)
Lényeg a lényeg, hacsak nem csikós babérokra szeretne törni, első lónak semmiképp nem javaslom!
Kedves Kérdező!
Én egy ennyi idős lánynak ilyen lovat ajánlanék:
Még talán pár versenyen is indulni lehetne vele!Első lónak kifejezetten jó
Kérdező! És milyen ár tartományban gondolkodtál a lóvételben?
Mert az előbb belinkelt ló, nem épp olcsó. Olyan 400-500 ezret érdemes rászánni, annyiért már lehet kapni rendesen belovagolt lovat, melynek a papírjai is rendben vannak (pl kisbérit) és talán versenyen is indulhat vele, ha ilyen jellegű törekvések is lennének.
Mindig próbálja ki a lány a lovat, üljön fel rá, esetleg vigyétek el az edzőjét is lónézőbe, hogy segíthessen a döntésben.
pl szép ez a kanca, megnézném mit csinál lovas alatt: [link]
De itt van pár félévér is: [link]
[link] igaz ez a ló most vemhes, de jó csödörrel lett fedezve, a csikóért fél évesen jó árat kaphattok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!