Kisbéri félvér csődörrel mit kezdjek?
Mint írtál, heréltesd ki, és legyél vele határozott, ne hagy rá a "hülyeségeit".
16/L
Vagy add el,és vegyél egy könnyebben kezelhető,hozzád illő lovat.
Tudom,hogy szereted,de mivel nincs megfelelő segítséged,nem biztos,hogy akár herélés után is be tudod majd úgy tanítani,ahogy kell.
Köszönöm szépen a komikat. A helyzet az hogy nem adhatom el mert ajándékba kaptam. és még mindig bízok benne....
Ki lesz heréltetve és talán találok segítséget. csak ha eddig kivittem kitépte a kezemből a futószárat és elrohant..... vagy megpróbált nekemjönni...
Minimum egy felnőtt segítségét kérd, ha nem is profiét (bár az lenne a legjobb...)
Nagyon a fejedre nőhetett, ez így veszélyes.
Hol laksz? Edződ úgy is lehet, ha nem ott lakik, ahol te, hanem elérhető távolságban. Sok edző simán házhoz megy. Az igazság az, hogy ez a ló már nagyon a fejedre nőtt, neked nem fog sikerülni egyedül helyretenni az agyát, s egyre veszélyesebb lesz rád nézve, aztán jön egy szép baleset... Ezt tán nem kéne megvárni.
Ha megírod, merre laksz, talán tudok tippet adni, kihez fordulj. Sokfelé ismerek megbízható edzőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!