Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért fáj neki és miért...

Miért fáj neki és miért nyihog ha csak a fenekénél vagyok?

Figyelt kérdés
A sajat lovam mostanaban mas...Faj neki ha egy kicsit is megcsizmazom az oldalat es folyton nyihog hogy legyek vele.Egyre ducibb de ez szerintem csak a teli szore miatt.Szerintetek miert csinalj ezt!Mar nem merem lovagolni...!

2013. jan. 24. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kanca de nincs Csodorokkel osszeengedve.

A lovasz mondta egyszer hogy a menek (1 men 13 herelt) beszokott az o karamjukba.Lehet hogy vemhes?

nem is tudom nekem ez lett volna az első gondolatom hogy vemhes. enélkül is ez volt, csak irtad hogy nincs csődőrrel összeengedve ezért passzoltam...

pedig nincs is lovam -.-"

2013. jan. 25. 20:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Mostanaban kicsit ossze vagyok kavarodva.Holnap meg egy vizsgalatra megyunk es megtudjuk mi baja.
2013. jan. 25. 21:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta aDoki hogy begyulladz valamilye.Kaptunk kremet es a Doki is kezeli meg viszont meg ellette a kis csikot ma 20:43-kor..Nagyon cukkancs.
2013. jan. 26. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
A lónak érzékeny az oldala és csak kenegetitek valami krémmel? Ráadásul egy gyulladást az oldalán? Ez nekem sántít. Eleve hülyeség. Ráadásul Dorilisz egy rakás hülye kérdésed van szerteszéjjel az oldalon, olyanok is amire csak néztem, ha időrendbe rakom még nagyobb hülyeség.
2013. jan. 28. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Jajj ne fárasszál már. :"DD Végső stádiumos kancán nem vetted észre hogy vemhes. Aztán gyorsan megellette a kiscsikót. Meg ez a gyulladás dolog. Hát szánalom vagy öcsém.
2013. jan. 28. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
És a doki nem nézett furán, mikor beállítottál hozzá a szülés előtt álló vemhes kancáddal? Csak mert a mi környékünkön az állatorvos jön ki a lóhoz és nem fordítva. Biztos hogy azt a krémet a lovadnak írta fel és nem inkább neked?
2013. jan. 29. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!