Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit csinál ez? Miért kell...

Mit csinál ez? Miért kell verni a lovakat?

Figyelt kérdés

Nem értem. Minden képéhez olyan hozzászólások születnek, hogy "olyan vagy mint egy lovas", meg "szuper", meg "gyönyörű", meg "szép" és társai. Miért veri az összes lovat és kap hozzá jó kommenteket? [link]

Na meg a videói : [link] És akkor szuper meg ilyenek!

Már kezdem azt hinni, ez valami új ága a lovassportnak.

2013. jan. 18. 20:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Oh, és ha jól látom arab származású... érdekes, én úgy tudtam, hogy a lóról még a Korán is megemlékezik, mint a legtökéletesebb élőlény, amit Allah a saját képére teremtett. (Nem vagyok otthon a Koránban és az Iszlámban, a net világából ez jött át.)
2013. jan. 19. 16:50
 22/29 anonim ***** válasza:

Te jó ég szegény állat!

Remélem egyszer valaki jól helyrerakja ezt a csajszit mert én megpofoznám egy párszor a pálcával az biztos!!!!

2013. jan. 19. 19:02
 23/29 miki 2000 válasza:
Ez hülye!!szegény lovak hívni kéne az állatvédőket.ez ÁLLATKINZÁS nem tudom hogy ö mit szolna hogyha öt csapkodnák ilyen hevesen.
2013. jan. 19. 20:11
 24/29 anonim ***** válasza:

No comment.

"oh yes it definitely hurts them a lot and i enjoy seeing them suffering for my pleasure. whipping and kicking is the best thing i like when i am astride it gives me a nice feel and its such a wonderful feeling to control such a beast"

"Természetesen nagyon fáj nekik, és én élvezem, hogy látom őket szenvedni az én kedvemért. Az ütés és a rúgás a legjobb a lovaglásban, csodálatos érzés egy ilyen bestia irányítása."

Ennek a nőszemélynek valami súlyos károsodása van,

ez

nem

normális

!!!

2013. jan. 19. 21:47
 25/29 anonim ***** válasza:
Óó, rengeteg ehhez hasonló nyilatkozata van a képeknél, hogy persze tudja, hogy nem kéne rúgnia őket, de ő élvezi és csinálja, sőt a tanítványainak is ezt tanítja. Több indiai - tévedtem, nem arab, hanem indiai a csaj - ugyan ezt vallja, a My horses albumban szereplő szürke lónál vígan elcsevegtek arról, hogy nem tetszik a barátnőnek a ló színe, a piros jobban állna neki, ezért verje véresre a gazdi a lovat. Mire ő közölte, hogy szokta, mert ettől dolgozik igazán jól a ló. Még a mai napon anticsoport alakult a csaj ellen, jelentették a PETA indiai részlegének a dolgot, sokan megosztották a legdurvább, frízes, fedett lovardás videóját a csajnak és hangot adtak az ellenérzéseiknek. A csaj azt vallja, hogy a "hard riding"-al hozza ki a legjobbat a lovakból, a lovakat magukat nem szereti, csak keményen megülni szereti őket, oktat, és örömmel tölti el, ha fájdalmat okozhat a lovaknak, amit úgy ér el, hogy szétveri őket a pálcával, illetve sarkantyúval rúgja véresre az oldalukat. És ismétlem: többen vannak még, akik ilyenek, szintén indiaiak és érdekes módon nők....
2013. jan. 19. 22:38
 26/29 anonim ***** válasza:
Remélem, nem bírják végtelenségig a lovai és egyszer az egyik az ő fejét rúgja véresre.. Szerintem egyik állat sem hagyja a végtelenségig, hogy kínozzák. Legalábbis nagyon remélem.
2013. jan. 19. 23:47
 27/29 A kérdező kommentje:
Most viszont, aki tenni akar valamit az az egyetlen dolog, hogy megosztja facebookon. Horsetrader.hu egy facebookos közösségi portál, ők kitették és kérték, hogy osszák meg hátha eljut egy külföldi állatvédőhöz, hiszen őket nem csak magyarok látogatják napi szinten. Ez az egyetlen mit tudunk tenni.
2013. jan. 20. 08:18
 28/29 anonim ***** válasza:
ezt a nőt sörétessel kéne lelőni a lováról....meg főbelőni ha nem halt meg egyből
2013. jan. 20. 14:35
 29/29 anonim ***** válasza:
SZÍVEMBŐL KÍVÁNOM ESSÉL MÁR LE!!!
2013. jan. 20. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!