Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit csinál ez? Miért kell...

Mit csinál ez? Miért kell verni a lovakat?

Figyelt kérdés

Nem értem. Minden képéhez olyan hozzászólások születnek, hogy "olyan vagy mint egy lovas", meg "szuper", meg "gyönyörű", meg "szép" és társai. Miért veri az összes lovat és kap hozzá jó kommenteket? [link]

Na meg a videói : [link] És akkor szuper meg ilyenek!

Már kezdem azt hinni, ez valami új ága a lovassportnak.

2013. jan. 18. 20:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szerintetek jól ül a lovon? Mert szerintem NAGYON nem. A lába néha egészen tragikus egyáltalán nem ott kellene lennie.
2013. jan. 18. 22:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Siralmas látvány. De ne aggódjatok, előbb-utóbb az egyik lova helyre fogja rakni.
2013. jan. 18. 22:35
 13/29 anonim ***** válasza:

"no i dont like horses i ony love to ride them hard"

Nem, nem szeretem a lovakat, csak szeretek durván lovagolni rajtuk. Ezt írta. Hát gusztustalan egy p*csa, siralmas nézni, amit csinál.

2013. jan. 18. 22:58
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb utóbb lerendezi a sorsát az egyik lova, mert egyszer magára fogja rántani. Feszítővel, sarkantyúval, meg pálcával könnyű nagylánynak tenni, de ha egyszer kifog egy lázadóbb lovat, akkor az lehet földbe döngöli.
2013. jan. 18. 23:20
 15/29 Keselyüstök ***** válasza:
Jesszusom!! Mikor először néztem a képeket, ledöbbentem. Miután megnéztem az első videót, kis híján sírva fakadtam. Mostanra már csak erős undort, szánalmat és dühöt érzek és egyszerűen nincs megfelelő(szitok)szó ami legjobban kifejezné, mit is gondolok erről az ember(?)ről ezekben a percekben. Komolyan, nem szeretek ilyesmit írni, nem is vagyok az a fajta, de ez már nagyon durva. Minden esetre az előrebocsájtom, hogy nagyon meg fogja még járni az életben. Szerencsétlen lovak meg remélem, hogy ennél, sokkal, de sokkal jobb sorsra jutnak, olyanra amit tényleg megérdemelnek.
2013. jan. 18. 23:52
 16/29 anonim ***** válasza:

no i dont like horses i ony love to ride them hard.

Nem tudom, hogy ironikusan mondta-e, vagy komolyan...? -.-" Hú, olyan szívesen rátenném az egyik lovunkra, aki, már ha csak meglátja a pálcát a lovasánál, hanyatt vágja magát!

2013. jan. 19. 07:19
 17/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, most láttam, hogy valaki már írta azt amit én. De ez akkor is gusztustalan! Biztosan helyrerakja az egyik lova majd egyszer...
2013. jan. 19. 07:21
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az egyik ló eszénél lesz olyanokat fog bakolni, mint a halál, aztán meg át is rohan rajta. Kívánok neki sok borda és egyéb törést, mert ezt még rohadtul meg fogja bánni.
2013. jan. 19. 12:51
 19/29 anonim ***** válasza:

De ki az, aki felengedi a lovára? Nem hiszem, hogy a sajátjai. Mert az a másik fele, aki ezt engedi!!!

Amúgy meg remélem kifog egy olyan lovat, aki nem tűri ezt, és hanyatt vágja magát, vele együtt, és kinéz neki egy jó kis gerinctörés és bénulás. Majd utána nézze meg magát.

Én már ha csak látnám is, letépném a lóról, és szájbaverném... De lehet én vagyok aggresszív...

2013. jan. 19. 14:03
 20/29 anonim ***** válasza:

Vazz, akkorákat húzz a lóra, hogy nekem fáj :S Az ilyen 20 méterre se közelíthessen meg semmilyen állatot!

Az emberek meg like-olják... csodálkozunk? "Kenyeret és cirkuszt a népnek!"

2013. jan. 19. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!