Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit csinál ez? Miért kell...

Mit csinál ez? Miért kell verni a lovakat?

Figyelt kérdés

Nem értem. Minden képéhez olyan hozzászólások születnek, hogy "olyan vagy mint egy lovas", meg "szuper", meg "gyönyörű", meg "szép" és társai. Miért veri az összes lovat és kap hozzá jó kommenteket? [link]

Na meg a videói : [link] És akkor szuper meg ilyenek!

Már kezdem azt hinni, ez valami új ága a lovassportnak.

2013. jan. 18. 20:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
szegény lovak :S
2013. jan. 18. 20:37
 2/29 A kérdező kommentje:
De nem csak az. Én a kommenteket nem értem, hogy szexi, meg gyönyörű meg ilyenek. Valahogy nem illenek össze.. :/
2013. jan. 18. 20:42
 3/29 anonim ***** válasza:

Hát ez komolyan nem normális..

Utolsó videója (szürkével van kint vmi pusztán) az ő kommentje: 'no i dont like horses i ony love to ride them hard' = nem szeretem a lovakat én csak keményen lovagolni szeretek (?!) [nem az angol az erősségem..de vmi ilyesmit jelent..] komolyan ez nem normális.. -.-"

Esetleg állatvédelmet rá küldeni? :S

2013. jan. 18. 20:51
 4/29 anonim ***** válasza:
0%

Állatvédelmet ráküldeni egy külföldire?

Egyébként kérdező, a versenyeken is használnak lovaglópálcát.

2013. jan. 18. 20:54
 5/29 anonim ***** válasza:
Jól fordítottad, utólsó... nem is értem, fönn van a facebook-on, hogy még nem robbant rá pár állatvédő... :-(
2013. jan. 18. 20:55
 6/29 A kérdező kommentje:

Hát állatvédőket innen nehéz lenne :D

Válaszoló: Lehet. Nem is azzal a drága idomító pálcával van a bajom, amit egyébként versenyen nem lehet, csak rövid pálcát és azt is csak végső esetben használni, de ez a mértéktelen verés és sarkantyúzás a semmiért, azért még is csak gázos. Ráadásul kipsztolja és az emberek szeretik ezt. Én bízok benne, hogy ezt egyszer valaki meg látja a környezetében és nem sokáig fogja élvezni a kemény lovaglást.

2013. jan. 18. 20:56
 7/29 anonim ***** válasza:
:S Nem értem az ilyeneket. De nem szólnak rá v valami?? Azon meg kiakadtam, hogy nem szereti a lovakat csak keményen lovagolni... Minek lovagol az ilyen, mért engedik lóra? Nem normális. Őt kéne így ütni vágni.
2013. jan. 18. 21:17
 8/29 anonim ***** válasza:
Jaj de szívesen megcsapkodnám a pálcával. Egyébként szerintem ez a nő beteg és jólesik neki ha irányíthat. Konkrétan alig marad meg a nyeregben, felül a lóra hogy verhesse. Ahogy lehet hallani hogy hasítja a levegőt a pálca..:( Az meg külön döbbenet hogy miket írnak hozzá. Ha élőben látnám biztos lerángatnám a lóról nő létemre de azt nem köszönné meg.
2013. jan. 18. 21:18
 9/29 anonim ***** válasza:

Először csak a képeket néztem, az első párnál azt hittem, hogy csak pózerkedik a felemelt pálcával. Aztán jött a feketeleves, látszik, hogy veri és tépi a lovakat. Ezek kb olyanok mint nálunk a cigányok, amikor verik a lovat, egyik se azt mondja, hogy szegény ló, hanem azt, hogy "jól megmutatad néki" (vagy ennél rosszabb helyesírással).

Legszívesebben megtépném ezt a csajt, jól megverni nádpálcával, vagy menjen aztán baszassa meg meg magát egy halom faszival, ha szeret keményen lovagolni.

2013. jan. 18. 21:34
 10/29 anonim ***** válasza:
Áhhh.... ez durva >.< Szerencsétlen lovak meg csak idegeskednek meg pattognak alatta, nem tudják, mi a szart akar rajtuk ez az ideggörcs. Párszor őt is meg kéne csapni a semmiért... mert nem nagyon látom, hogy azok a lovak bármit csinálnának, amiért verést érdemelnének, ráadásul ennyit és ilyen erőset...
2013. jan. 18. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!