Milyen fajtát válaszak?
Ennyiért már találsz megfelelő lovat. Még ha különösebb versenytapasztalatot nem is lehet ilyen áron elvárni (bár az is előfordulhat), a lényeg hogy kapjanak némi ugróképzést.
A fajta ne érdekeljen különösebben, azért olyan nagy kínálat nincs hogy fajtához kösd magad. Szerintem a legtöbb amit találni fogsz az magyar sportló, félvér, esetleg telivér lesz.
Fiatal lovat ne vegyen, aki most kezd versenyezni! Hacsak nincs nagyon jó edző mellette, aki a pacit az élete első versenyein végigviszi.
Ha tanulni, fejlődni akarsz, olyan lóra van szükséged, akinek van némi rutinja. Kezdő versenyzőként kezdő lovat végigvinni egy-egy pályán jól nagyon nehéz feladat, kevés sikerrel kecsegtet.
Nem kell, hogy nagypályás ló legyen, elég, ha B1-B2-ben járkált, attól már nagyon sokat tanulhatsz.
Bár ez nem kisbéri, de félvér, ilyesmire gondoltam (árát nem tudom)
Ez csak néhány a találati listából a lovasok.hu-n, egyiket sem ismerem, fogalmam sincs, hogy néznek ki, mennyire vannak rendben, csupán a keresési feltételeimre (félvér herélt vagy kanca, díjugratásban versenyez, 6-12 éves) ezeket dobta ki. Több, mint kétszáz találat van amúgy. Érdemes néhányat felhívni, érdeklődni, a közelieket esetleg megnézni, az nem kerül semmibe.
Sok sikert a lóválasztáshoz és hosszú, boldog sportkarriert nektek!
Ja, edződet vidd magaddal a választáshoz mindenképp!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!