Milyen fajtát ajánlanátok westernre a quarter meg az appaloosa fajtán kívül?
Figyelt kérdés
Hobbi célra kell főként.2011. okt. 12. 18:41
2/8 A kérdező kommentje:
aztéka?
2011. okt. 12. 18:47
3/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
egy angol telivért hobbyra nem hiszem, hogy használnék..
2011. okt. 12. 18:56
6/8 anonim válasza:
Pedig nem lehetetlen. =D Nekem volt már olyannal dolgom. Most viszont appaloosám van, és azt kell mondanom, hogy ő a legokosabb ló, akit valaha ismertem. (Néha örülök ennek, de néha idegesítő tud lenni, mert egyszer meglátja, hogy működik a zár, és képes kiszökni bárhonnan, vagy ellesi, hogy hogyan kell kinyitni az ajtót, és megeszi benn a zabot, ha nem figyelünk.)
7/8 anonim válasza:
Szinte bármelyik fajtát lehet westernre is használni. Az angol telivért nem ajánlanám. Egy előbbi kérdésben már megírtam, hogy miért.
Én az aztecára szavaznék a spanyol vér miatt (quarter horse x spanyol ló), de nem sokat tudok mondani a fajtáról, mert nem ismerem, csak nekem nagyon mutatósnak tűnik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!