Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen fajtát ajánlanátok...

Milyen fajtát ajánlanátok díjlovaglásra?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
komolyabb szintre ,Oldenburgi,Hannoveri,sportfajták,Holsteini esetleg. De kisebb kategóriákra (E,A stb) szinte minden fajta lovat fel lehet készíteni aminek van 4 lába.
2012. okt. 21. 20:51
 2/9 A kérdező kommentje:
magyar sportló is jó lenne ha komolyabb szinten szeretném használni?
2012. okt. 22. 06:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ha gyönyörű a külleme... egyébként és is azt tudom mondani amit az első válaszoló
2012. okt. 22. 07:21
 4/9 anonim ***** válasza:
sztem még jók a frízek meg az andalúzok is, de azok már jóval magasabb árkategóriába tartoznak
2012. okt. 22. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
ha magas szinten díjugratsz, akkor a magyar sportló nem a legjobb választás. az csak az alapokra jó, ha már nagydíjra, ilyesmire mész, akkor inkább hannoverit válassz. persze a nagyobb árkategóriában az andalúzok, lipicaiak is szóba jöhetnek.
2012. okt. 23. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
*díjlovagolsz
2012. okt. 29. 10:24
 7/9 anonim válasza:
Nekem egy Frízem van magasabb szinten hasznalom...Ha megteheted Frízed legyen.Konnyen tanul és nagyon jól tudja megcsinálni a nehezebb feladatokat is.
2013. jan. 24. 20:05
 8/9 anonim válasza:
Negyeskenek uzenem hogy nem dijugrat hanem dijlovagol de lehet hogy csak felre olvasta akkor bocsi.
2013. jan. 24. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Hannoveri, Oldenburgi, Holland sportló (KWPN) ezekkel mind találkoztam már. Jellemző rájuk, hogy nagyon kellemes mozgásuk, nagy agyuk és (amíg még nincsenek elrontva) nagy munkakedvük van. De persze meg kell válogatni, hogy milyet vesz az ember, nem minden ló egyforma. :)
2014. dec. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!