Nincs véletlenül közöttetek egy ménesgazda? Milyen? Érdes ennek tanulni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 20:23
1/4 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki elvégezte, egy kantárt nem tudott rendesen összerakni miután szétszedte.
Szerintem a legtöbb lovas képzés pénz- és időpazarlás, amit ott tanítanak magad is meg tudod tanulni, ráadásul hiába van végzettséged ha nincs lovak körüli munkatapasztalatod vagy nem vagy kiváló lovas, nem fogsz vele állást kapni.
2/4 anonim válasza:
Én ahogy néztem a szakleírást, csak annyit lehet vele csinálni, hogy a ménesbe ha kell hívod az állatorvost, belovaglót, lovászt, stb. Szóval ha konkrétan lovakkal akarsz foglalkozni, akkor nem biztos, hogy a te szakmád. Persze ha jó lovas vagy a szak elvégzése után te is lovagolhatsz be lovakat, de a szak nélkül is. Egyikkel se lenne hivatalos a dolog.
3/4 anonim válasza:
Gondoltam én is rá.. nem érdemes.. nincs magyarországon annyi ménes hogy keresnének..és itt is mint sok szakmában a 'pofa' számít.. külföldön meg nem tartják nagyra ezt a végezettséget.. igazából egy lovász is meg tudja csinálni azt amit a ménesgazda.. inkább legyen egy jó szakmád.. és legyen lovad mellette.. esetleg lovásznak tudsz elhelyezkedni.. (munkát találni) de gondolom nem az életed vágya hogy ló sz*rt lapátolj.. a többi lovas munka meg mind egyforma.. a neved és a szüleid a lényeg..
4/4 anonim válasza:
Ez az oktatás arra kiválóan megfelel, hogy nyelvtudással külföldre menjél dolgozni. Akiket én ismerek ménesgazdákat 10-ből 8-nak sikerült külföldre mennie (mondjuk ők ki is akartak menni és nem kényszerből) mert a sulinak jó kapcsolatai vannak. Jelenleg mindegyik megkeresi a havi nettó 200 ezres átlagot... (Forintra átszámolva) Nem panaszkodnak, igényes helyen vannak, és a meló is tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!