Ennek a fordítva felhelyezett ínvédőnek van szerepe, vagy csak véletlenül rakták így fel?
2012. júl. 27. 12:08
1/9 anonim válasza:
Biztos a lovak focizni is tudnak, aztán kellett lábszárvédő :D
2/9 anonim válasza:
Biztos nem véletlen, valami funkciója lehet. Én még ilyennel nem találkoztam...
3/9 anonim válasza:
Szerintem csak nincs tisztában az alkalmazója, hogyan kell feltenni.
4/9 anonim válasza:
Sok értelme nincsen fordítva feltenni a lóra. Nem viccből lehet csak egyféle képen.
5/9 anonim válasza:
lehet kupecéknál ez az új divat XD.Csóri balosnak nincs is jobb hátulján semmi...
6/9 anonim válasza:
Az még egy dolog, hogy fordítva van, de amúgy a hátsó lábon mit keres?
7/9 anonim válasza:
Szerintem ennek így semmi értelme nincs, mert a szerepe az, hogy védje az ínakat, de így nem védi. Nem véd semmit. Am meg a hátsó lábon is van, aminek szerintem semmi értelme, mert oda vagy fásli vagy bokavédő kéne. Így szerintem még a lónak is kényelmetlen, mert nem úgy áll rajta, ahogy kéne és nem illeszkedik rendesen. Ja és az egyik lónak csak az egyik hátsó lábán van ínvédő(még mindig nem tudom, hogy mit keres a hátsó lábon), ami szerintem még borzalmasabban néz ki, mint az hogy mindkét hátsó lábán van.
8/9 anonim válasza:
azért van így, mert ez a kupec úr így mutatósabbnak gondolja a lovakat.
a hátsó ínvédőkről és a balos hiányáról nem beszélve a hirdetés szövege sem rossz:
"eladásra kinálom a képen láthato győnyőrü szép páros frizeket amik nagyon szelidek és kitünö mozgásuak tejes holand dokumentumokal ellátva"
:)
9/9 anonim válasza:
nem lehet hogy csak a kép kedvéért addig megfordították, hogy jól látszon a bokaszőre???(mondjuk akkor
én inkább levettem volna..:O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!