Mit gondoltok ez alapján a kép alapján a lovasról és a lóról?
2013. jan. 5. 13:21
11/14 anonim válasza:
Nekem erről a képről az jön le h épp könnyű ügetéshez készülsz felállni. Nekem olyankor az edzőm szokta mondani h dőljek kicsit előrébb, tanügetésnél meg nyilván hátrébb. De úgy látom díjlovas nyeregben ülsz, abban véleményem szerint alapból nehezebb kiemelkedni, mert tanügetésre van kialakítva, nagyobb erő kifejtés szükséges h megtudd tartani magad és ehhez az előre dőlés rendben van. Másik, a nyereg alátét tépőzáras madzagját mi díjlovas nyeregben a kengyel szíjhoz erősítjük , h meg se próbáljon csúszkálni a nyereg alátét, csak mert látom a képen nincs bekapcsolva sehova, nem nagy hiba csak észrevettem és gondoltam felhívom a figyelmed rá, mert ha nincs rendesen rögzítve a nyereghez, akkor könnyen hátra csúszhat és ha későn veszed észre akkor nagyon szépen fel tudja törni a ló hátát. egyébként ügyes.
13/14 anonim válasza:
Én már csak azt nem értem, hogy hova kell a kezed lejjebb tenni? Nem a lényeg, hogy a kezed a szár és ezzel a zabla meghosszabbítása? Én látom az egyenesen vonalat.
Mivel ez egy pillanat kép én is csak a lábadba kötnék bele, jó lenne folyamatot látni.
14/14 anonim válasza:
Csak egy gondolatnyit közelebb a lóhoz.Ha jobban megnézed,a kézfejnél megtörik az egyenes.De képről nehéz ítélkezni,viszont ennél a helyzetképnél láttam sokkal brutálisabbat is.Nekem ami szembe tűnik,az a kéz merevsége.Az is lehet hogy azért került feljebb,mert görcsös és merev.Mindenesetre ezeket a hibákat könnyen lehet korrigálni és ennek a lánynak nem fog gondot okozni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!