Ti mit gondoltok róla?
http://www.youtube.com/watch?v=qLiwgzKpzww&feature=youtu.be
Csak szerintem sok egy olyan lóért több mint fél millió, akinek szülei ismeretlenek, 90 cm-ig ugrottak vele?...
550-ért lehet találni jobbat.
Csak 1 példa....: [link]
Pár hete felhívtam, ha most megvenném 450-ért odaadnák. És taláán egy picivel többre jó mint "libakergetésre".
Minden annyit ér, amennyit adnak érte. :-)
A lóárak nagyon vegyesek, tény, hogy most sokért eladni lovat max. nagyon extrát lehet. Takarmányárak az egekben, horrorisztikus a bértartás, rengeteg az eladó ló.
Ez a lovacska valószínűleg nem lesz európai szintű ugróló, de kellemes, jó természetű, tisztességgel belovagolt lovacskának tűnik, ami egy hobbilovas számára, aki egy szeretett, dédelgetett, kellemes és megbízható lovacskát szeretne magának, sokkal többet ér, mint akámilyen felmenői háttér.
A kiírt árról pedig annyit: alkudni általában lehet. Én is vettem már 550-re kiírt lovat 350-ért, s még a teljes felszerelését (Popovics nyereg, kantár, ínvédők, kötöfék, stb.) is vele adták. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!