24 évesen még elkezdhetek (újra) lovagolni?
Ha jó lovardát választasz, akkor ott megtanítanak nyergelni, meg sok dolgot a lovakról, főleg ha kérdezel is :)
Egyáltalán nem késő elkezdeni, egy nagyon picivel nehezebb dolgod lesz, de volt már 70+-os kezdő lovasom is, ő is megtanult egész gyorsan, azon a szinten, amit akart :)
Meg lehet h az elején furcsa lesz h még te futószáron próbálkozol, addig a 14 éves kislány ugrat melletted, de a fizikai fölényed miatt hamar utoléred a kicsiket!
Mindenképp érdemes, nekem is van olyan ismerősöm (nem is egy), aki 30 éves kora után kezdett el lovagolni.
Viszont első: én úgy gondolom, hogy aki gyerekkorában kezd el lovagolni, annak mindenképp előnye van, egy gyerekkorában elkezdett lovas sokkal de sokkal szebben, átengedettebben ül a lovon, kezeli a szárakat. Egy felnőtt lovas is elérheti ezt sok gyakorlással, de a gyerekeket mindig egyszerűbb megtanítani lovagolni.
sosem késő elkezdeni. nálunk mielőtt lóra ültettek volna minket, megtanítottak szerszámozni, ápolni és trágyázni.
csak sajnos ebben a lovardába inkább gyerekek járnak.
hol laksz?
Köszi mindenkinek a hasznos választ. Voltam már terepen barátnőmmel, kimentünk Szegedről Sándorfalvára, vágtáztunk, ügettünk, csak 2-en voltunk, külön lovon.
szegedi vagyok, esetleg tudnátok ajánlani ottani v Szegedhez közeli lovardát, tanyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!