16 évesen elkezdhetek lovagolni?
Figyelt kérdés
Szeretnék lovagolni mert azt halottam hogy tartásjavító(ami rám fél sajnos nagyon görnyedtt vagyok), és azt is halottam hogy egy kicsit fogyszt is(jó nem 20 kg-ot akrok fogyni csak 1-2-őt de az se baj ha nem) és hát persze azért is mert ez gyermekori nagy vágyam és imádom a lovakat de még sosem lovagoltam. Szerintetek elkezdhetem és ha igen tudnátok Budapesten déli részén jó lovasiskolát ami nem drága?2011. nov. 16. 21:15
1/19 anonim válasza:
Szerintem nem késő elkezdeni 16 évesen de nagyon sok idődet veszi el ha komolyan csinálod!
2/19 anonim válasza:
Miért ne? Én 23 évesen kezdtem lovagolni, ez már 15 éve volt, és azóta is rendszeresen járok.
3/19 anonim válasza:
természetesen el lehet kezdeni. a tartásod sokat fog javulni, de a súlycsökkenés nem jellemző, mivel lovaglásnál nincs folyamatosan olyan magas pulzusszámod, hogy beinduljon a zsírégetés.
6/19 anonim válasza:
Természetesen. Hozzánk egy 70 éves néni jött lovagolni. Ha neki nem volt késő, akkor te a magad 16 évével egész nyugodtan elkezdheted. A tartásod javulni fog, a súlyodat pedig egészséges étkezéssel és sporttal tudod kordában tartani. Ha mást nem, akkor cellulitisztől nem kell majd tartanod, ha rendszeresen lovagolsz. Fenékformáló is a lovaglás.
7/19 anonim válasza:
miért ne? vágj bele ha szeretnéd! lovasiskolát nem tudok mert szolnoki vagyok :) sok sikert!
8/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat sokat segítettek:)
2011. nov. 17. 20:51
9/19 anonim válasza:
Én 29 évesen kezdtem.
Budapest budai, vagy pesti oldala érdeklne? Hanyadik keruetben laksz?
10/19 anonim válasza:
34 évesen kezdtem lovagolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!