Hogy lehetnek ilyenek az emberek, esküszöm meg sem kellene születnie néhánynak!?
Nekem kár itt a hangodat eregetni, meg nekem is feléd. Nem tisztem meggyőzni téged, hogy egyél állatokat. Állatkísérleteket itt senki nem említett, nem is értem hogy jött elő a téma. A lényeg a lényeg: a szervezetem az evolúciónak köszönhetően úgy állt be, hogy szüksége van a húsra. Ha a tiéd valamilyen oknál fogva nem igényli, hát lelked rajta, egyél zöldséget szakadatlan, de ne próbáld megváltani a világot, az életnek ez a rendje.
Üdv!
"Állatkísérleteket itt senki nem említett, nem is értem hogy jött elő a téma."
Említett. Arra reagáltam. Szövegértelmezés....
Annyira, de annyira egyetértek veled kedves kérdező! Teljesen igazad van, a lovak EGÉSZ életükben MINKET embereket szolgálnak,és mi mégsem becsüljük meg őket.:c ha ők nem lettek volna, a háborúkat sem éltük volna túl!! NAGYON sokkal tartozunk nekik.
Sokan majd meg hallnak azért h saját lovuk lehessen, évekig dolgoznak keményen, küzdenek.. mások meg semmibe veszik őket és csak úgy dobálóznak velük mint ha valami élettelen TÁRGYAK lennének, pedig nagyon is érző lények.
És igenis ha egész életét arra áldozta h húzta a kocsimat vagy a hátán hordozott,akkor igazán MEGÉRDEMLI a boldog öreg kort. és nem úgy kéne felfogni h "ja h már öreg,nem lehet semmire használni,akkor minek tartsam?" ilyenkor elfelejti az ember h mennyi örömet okozott neki és mennyi mindent tett könnyebbé azáltal h az élete része volt x évig, és csak a haszont nézi, h még így is mennyi pénzt tud kicsikarni szerencsétlen állatból.pfuuj!! Akkor ennyi erővel miért nem öljük meg az összes öreg embert? Mert őket sem lehet már semmire használni, és a húsokat meg adjuk oda a húsevő állatoknak, és annyi. SEMMIVEL sem vagyunk többek az állatoknál, nekik is joguk van ÉLNI!
Ezt kéne tenni leginkább azokkal akik azért küldik vágóba a lovukat mert öreg, és meg SE próbálják eladni, vagy jobb helyet keresni neki, ahol leélheti élete hátra levő részét, vagy akármi. Őket is amint meg öregednek le kéne vágni!!
Amúgy meg elvileg lovas nemzet, vagy mik vagyunk(akármit is jelentsen ez). Van Kincsem parkunk, Nemzeti Vágtánk, Overdoseunk és még így is naponta 40 ló pusztul el EGY vágó hídon. És még ezek után merjük magunkat lovas nemzetnek nevezni?!!! Vicc!! Esküszöm undorító mikre nem képesek az emberek!
Annyira fel tud bosszantani ez, kívánom az ÖSSZES ilyen "embernek" h kapjon mihamarabb agyvérzést !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!