Sony ericsson xperia mini telefonomra tettem zenéket. Néhánynak nem volt alapértelmezett képe, így betett egyet a képeim közül ezt tudom változtatni?
teljesen új a telóm, sőt még androidom sem volt soha.
Szóval, ha letöltök egy másik lejátszót (hogyan??) telepítem (hogyan??) egyből az lesz az alapértelmezett?? Használhatom rendesen???
Ha viszont leszedek 1 album borítót automatikusan beteszi ez a lejátszó is??? Ha nincs albumborító, mert nem albumból van, hanem mondjuk film zene???
És mi van a lejátszási lista képével azt sem tudom változtatni???
Bocsánat, hogy ilyen értetlen vagyok, de új ez még nekem, így szájbarágósan kell nekem magyarázni XD
És köszönöm az eddigi segítséget is :)
Rendezheted mappákba az SD kártyán. Értelemszerűen mondjuk egy album egy mappa. Ha a mappába beteszed a borítót (mondjuk jpg formátumban), fel fogja ismerni automatikusan.
Ha nem egész album, akkor mondjuk csinálsz egy egyéb mappát vagy valami és beraksz valami képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!