Baranka kérdése:
Ilyen hiper, szuper minden tudónak kell születnie a gyerekeinknek? (bőv lent)
Figyelt kérdés
Lányom 15 hónapos. Mikor kérdezik, hogy pelenkás-e még a válaszom igen. Ilyenkor majdhogynem furcsán néznek rám az emberek. De miért kéne ilyen kicsi korban már szobatisztának lennie? Szerintem egyáltalán nem vagyunk elkésve ebben a dologban. Vagy ennyire fejletnek kellene lennie ilyen korban?2012. okt. 11. 10:59
1/4 anonim válasza:
ó dehogyis .
a szoba és ágytisztaság pont az amit nem lehet fejleszteni mert meg kell rá érnie minden kisgyereknek és nem csodabogár az a gyerkőc se akinek ez egyévesen sikerül és nincs lemaradva aki az ovikezdés elött bírkózik meg ezzel.
manapság a nagyik jönnek azzal hogy apád bezzeg.. és lehet hogy nagyon nem emlékeznek jól.30 év távlatából plusz ez nem verseny hogy kinek a gyereke mikor mit.
2/4 anonim válasza:
18 hónapos kor előtt nem tudja még szabályozni a pisit, felesleges is előtte erőltetni a szobatisztaságot. ne foglalkozz a bedumálókkal, teljesen normális ha még pelusban van!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem is szoktam idegesíteni magam, hogy még pelenkás a lánykám. Majd ha eljön az ideje akkor megtanuljuk a szobatisztaságot.
2012. okt. 11. 11:36
4/4 anonim válasza:
Szia! Kisfiam 2 hét múlva lesz 1,5 éves.Nem szobatiszta,de már hónapok óta szól ha bepisilt,bekakilt,sőt a pisit visz a tudja tartani azóta akár 2 órán keresztül is,vizeletmintát kellett vinnünk a laborba és kisfiam nem szerette volna így visszatartotta,én nem erőltetek semmit,szerintem ráér még.Mindenki kérdezi,hogy hogy nem szobatiszta és nem beszél mondatokban.Mindig mondom majd eljön az ideje ráadásul a fiúk ezeket később csinálják.Ne foglalkozz az ilyen emberekkel,majd ha megérik rá szobatiszta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!