Terepen tényleg ajánlottabb rövidebb kengelt állítani? Ha igen, miért? Melyik a biztonságosabb?
*kengyelt. Most látom, hogy elírtam :)
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Angol nyeregben én is a rövidebb kengyelt szeretem, westernben pedig inkább a hosszabbat.
Amúgy vigyázz a rövid kengyellel, mert én régebben mindig röviddel lovagoltam (kb 6 évet), aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy a térdem annyira fáj, hogy egy hosszabb sétára már nem tudok elmenni. Pedig nem vagyok öreg, 16 vagyok csak:D
Aztán kiderült, hogy az volt a baj, hogy rövid kengyellel lovagoltam és a térdem már nem bírta ezt. Elvíleg abba is kellett volna hagynom a lovaglást.. (nem tettem, mert a lovamat azért csak nem adhatom el, mert fáj a térdem..?)
Ezzel azt értem el, hogy mostanra olyan szar a térdem, hogy csak na. Ropog össze-vissza, futni nem igen tudok, sétálni is csak rövidebbeket. Erre vigyázz, ne járj úgy, mint én..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!