Ti felvennétek a lovagló nadrágot suliba?
mert most mindenhol ez a lovas stilus a divat, es a baratnommel azt talaltuk ki, hogy mivel mindenkinek ilyesmilye van, a lovaglo nacit (drapp szinu) felveszem valami hosszabb csinos poloval, meg a barna lovaglo cipomet letakaritom es azt felveszem.Ezz a fajta cipot a cipoboltokban is lattam ezert gondoltam (jo persze nem lovaglo)
meg akarjuk mutatni a tobbieknek hogy na most... ertitek?
Aki a cicanacit linkelte, nem hiszem hogy a kérdező ilyen nadrágra gondolt...:) Már tényleg vannak lovagló KINÉZETŰ nadrágok, de azért látszik a különbség. Igen nagy divat a lovagló típusó cipő,csizma. Nem rég láttam egy nagyon jó Hugo Boss lovaglócipőt...Na pl ez, mondjuk férfi : [link]
Most neten nem találtam képet olyan nadrágról, de márkásabb boltokba nem egyszer láttam már, szóval ne direkt lovaglónadrágot vegyél fel, hanem ami olyan, az jól néz ki és nem fognak kinevetni sem..;)
Az hogy valami "olyan stílusú" vagy konkrétan az, az nem ugyanaz. Lovaglónadrág stilusu varosi naci oke de igazi lovaglo nadrag nem oda valo. Akkor te se nevess ki soha mast ha "szerinted" hulyen nez ki mert szerintem meg az a bena ha valaki sport felszerelesben megy iskolaba munkaba buliba.... Nem oda valo. Mint ahogy temetesre sem valo vidam harsany szin es eskuvore sem valo gyász szín.
Nekem a párom mondta mindig hogy akkor csinos egy lány igazán ha alkalomhoz illően öltözik. Ergo lehet egy csaj csinos miniben es magassarkuban a havas hegycsucson csak "nem oda valo" ez oltozek tehat rohejes lesz. Mint ahogy hiaba divatos a nagy szörös bakancs csizma elegáns etterembe nem megyek vele. De ahogy erzed. Stylistnak azert ne tanulj... Pedig az is menő szakma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!