Szeretnék egy Fjord pónit! Mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fjord pónit ( vagy kislovat, ahogy tettszik ) régóta lovagolok és a család úgy döntött, hogy tavasszal kiválaszthatom első négylábú barátomat :) a családból nemigazán ért senki a lovakhoz csak én. A Fjordok szerelmese vagyok. Mindenképpen pónit, vagy legalább kisméretű lovat szeretnék. Nem vagyok több 155 cm-nél. és ugye az nem túl nagy. már nemhiszem hogy 165 nél tovább növök. kinek milyen tapasztalata van a Fjordoknál?? mert én imádom a kicsit makacs lovakat akiknél kűzdeni kell, és nem autómaták!!! a Fjord a Hafllinger és a Sportpóni/ Whels között filózom!2012. nov. 12. 21:55
21/23 anonim válasza:
Te rohadék mien ember vagy te aki egy állatott a vágó hidra küld mert nem jól viselkedett. Majd nem sirtam mikor olvastam. De ha meg történt, akor is legalább ne irtad le volna.
22/23 Sssaszem válasza:
Köztudott, hogy mint a kettő makacs fajta, de ezt ki lehet nevelni egy megfelelő határozott lovassal, aki nem hagy rá dolgokat, amitől a ló a fejére nőhet. Mert ha ráhagynak dolgokat akkor a ló könnyen a lovas fejére nőhet, amit bizony nagyon, nagyon nehéz kijavítani, minél előbb rendezed le vele a hatalmi viszonyotokat annál jobb.
23/23 Sssaszem válasza:
Köztudott, hogy mind a kettő makacs fajta, de ezt ki lehet nevelni egy megfelelő határozott lovassal, aki nem hagy rá dolgokat, amitől a ló a fejére nőhet. Mert ha ráhagynak dolgokat akkor a ló könnyen a lovas fejére nőhet, amit bizony nagyon, nagyon nehéz kijavítani, minél előbb rendezed le vele a hatalmi viszonyotokat annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!