Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szeretnék egy Fjord pónit! Mi...

Szeretnék egy Fjord pónit! Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy fjord pónit ( vagy kislovat, ahogy tettszik ) régóta lovagolok és a család úgy döntött, hogy tavasszal kiválaszthatom első négylábú barátomat :) a családból nemigazán ért senki a lovakhoz csak én. A Fjordok szerelmese vagyok. Mindenképpen pónit, vagy legalább kisméretű lovat szeretnék. Nem vagyok több 155 cm-nél. és ugye az nem túl nagy. már nemhiszem hogy 165 nél tovább növök. kinek milyen tapasztalata van a Fjordoknál?? mert én imádom a kicsit makacs lovakat akiknél kűzdeni kell, és nem autómaták!!! a Fjord a Hafllinger és a Sportpóni/ Whels között filózom!

2012. nov. 12. 21:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
B+ 5 évig eltartottuk és erőszakmentes szabadidomítástól kezdve a westernig mindent kipróbáltunk... És ez alatt kidobtunk egy 'kis' pénzt...
2013. jan. 1. 03:01
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
És igen... Voltam vágóhídon, de azthiszem még ez is túl kegyes vég volt neki... Szánalmas egy állat volt, duplán jól jártunk amikor egy fél éve megszabadultunk tőle.... Furcsa hogy most van egy magyar félvérem és vele teljesen jól megvagyunk <3 Mert ő sem amolyan automata-ló, de megpróbál rám figyelni és kommunikál velem :) Most volt az első házi-versenyes szereplésünk és hála a türelmes munkának 2.ok lettünk <3 :))
2013. jan. 1. 03:07
 13/23 A kérdező kommentje:
Ló függvénye. Gratulálok a helyezésedhez és az új lovadhoz is! ( komolyan, ez nem átvitt! ) De én tuti nem tudnék nyugodtt szívvel aludni. Egyébként mikor megvettétek nem próbáltad ki vagy mi?
2013. jan. 4. 17:13
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
De... De akkor valahogy jobb volt... Pedig nagyon jó helyen tartottuk... Lovászok is kedvesek voltak.. Fogalmam sincs ><
2013. jan. 4. 21:03
 15/23 A kérdező kommentje:
szegény...
2013. jan. 7. 15:29
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon...
2013. jan. 7. 22:40
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia! nekem nincs lovam de már 5 éve lovagolok 3 160 cm-nél magasabban és 2 pónin! Az egyik póni olyasmi mint a fjord csak persze a színe teljesen más! ő is tömzsi ló csak régen annyira kis buta volt mindennek ellenállt de mostmeg ha csak épp hogy hozzáérzs már csinálja is a dolgát sőt van amikor ügetek és egy kicsikét hozzáér a lábam a hasához és beugrik vágtába! De nagyon vicces! itt egy kép róla és rólam még amikor kisebb voltam :

[link]

Ezen a képen annyira nem látszik hogy nagy lenne de a valóságban! hát az valami óriási! És egyszer véletlen rátaposott az egyik kutyára és a kutyinak eltört a lába de meggyógyították! Nagyon nehéz vele lovagolni az elején de minél többször lovagolsz rajta annál könnyebb! illetve régebben amikor még más lovardában lovagoltam akkor egy Haflingi pónin ültem vele nagyon könnyű volt ezért én a Hafligire szavazok bár én jobban szeretem a fjord pónikat de hidd el a Haflingi se roszz!

Itt egy kép róla :

[link]

Ezen a képen amúgy a barátnőm van kiskorában! mert ő is ott lovagolt!

Én is szeretnék egy pónit már több mint 10 éve! de semmi! bár most az anyukám eljött velem lovagolni (csak megnézni) és nagyon megtetszett neki egy póni!

Reménykedem benne hogy egyszer vesz nekem egy annál a póninál egy kicsit nagyobbat mert az egy olyan 120 cm-es kispóni volt amin életembe először lovagoltam és bevallom amikor ügetett én azt hittem hogy ugyanúgy jár csak egy kicsit gyorsabban de kiderült hogy az már az ügetés volt de iszonyú gyorsan vágtat! én komolyan azt hittem hogy leesek! Na mind1! Szerintem az a póni egy Welsh póni volt amit említettél a lehetségesek között! amúgy nagyon aranyosak! Nekem legszívesebben egy haflingi vagy egy fjord lenne jó!

2014. jún. 14. 13:06
 18/23 fjord horse lover ***** válasza:

szia! nekem fjordom van, és csak ajánlani tudom ezt a fajtát!!! okosak,szépek,cukik!

további jó "lókeresgélést"!

(:

2016. nov. 10. 17:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Szemét láda téged is a vágóhídra kéne adni amikor pélául nem fogatc szót a szüleidnek és a fejedbe szúrni egy kést de ez is kegyes halál neked szemét hülye többet lovat sem vennék neked kis 8 éves.
2017. febr. 15. 14:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Inkább a vágóhidra adjátok nem hogy egy SZÉP othont találni neki aki GONDOSKODIK róla látszik mennyire szereted a lovakat....remélem a mostani lovad nem sokáig lesz nálad.
2017. febr. 15. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!