Szeretnék egy Fjord pónit! Mi a tapasztalat?
Szia! nekem nincs lovam de már 5 éve lovagolok 3 160 cm-nél magasabban és 2 pónin! Az egyik póni olyasmi mint a fjord csak persze a színe teljesen más! ő is tömzsi ló csak régen annyira kis buta volt mindennek ellenállt de mostmeg ha csak épp hogy hozzáérzs már csinálja is a dolgát sőt van amikor ügetek és egy kicsikét hozzáér a lábam a hasához és beugrik vágtába! De nagyon vicces! itt egy kép róla és rólam még amikor kisebb voltam :
Ezen a képen annyira nem látszik hogy nagy lenne de a valóságban! hát az valami óriási! És egyszer véletlen rátaposott az egyik kutyára és a kutyinak eltört a lába de meggyógyították! Nagyon nehéz vele lovagolni az elején de minél többször lovagolsz rajta annál könnyebb! illetve régebben amikor még más lovardában lovagoltam akkor egy Haflingi pónin ültem vele nagyon könnyű volt ezért én a Hafligire szavazok bár én jobban szeretem a fjord pónikat de hidd el a Haflingi se roszz!
Itt egy kép róla :
Ezen a képen amúgy a barátnőm van kiskorában! mert ő is ott lovagolt!
Én is szeretnék egy pónit már több mint 10 éve! de semmi! bár most az anyukám eljött velem lovagolni (csak megnézni) és nagyon megtetszett neki egy póni!
Reménykedem benne hogy egyszer vesz nekem egy annál a póninál egy kicsit nagyobbat mert az egy olyan 120 cm-es kispóni volt amin életembe először lovagoltam és bevallom amikor ügetett én azt hittem hogy ugyanúgy jár csak egy kicsit gyorsabban de kiderült hogy az már az ügetés volt de iszonyú gyorsan vágtat! én komolyan azt hittem hogy leesek! Na mind1! Szerintem az a póni egy Welsh póni volt amit említettél a lehetségesek között! amúgy nagyon aranyosak! Nekem legszívesebben egy haflingi vagy egy fjord lenne jó!
szia! nekem fjordom van, és csak ajánlani tudom ezt a fajtát!!! okosak,szépek,cukik!
további jó "lókeresgélést"!
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!