Szeretnék egy Fjord pónit! Mi a tapasztalat?
Én nagoyn szeretem a fjordokat, tényleg kicsit makacsak voltak akikkel én találkoztam, de jópofák.
Attól is függ h mi a célod. Ha komoly versenyekre mennél, akkor inkább sportpóni, bár fjord is helyt állhat, de ritkább. Nézelődj ezek a fajták között, nézz meg többet is, és az alapján dönts. Edződet azért vidd magaddal :)
Ha fjordot akar venni akkor had vegyen fjordot! :) Vagy az lesz belőle, vagy aztán a végén egy magyar sportló XD
Én is szeretem a fjordokat, szívósak, viszonylag "igénytelenek", nem betegeskedőek, szeretik a téli mínuszokat, szeretnek kint lenni cudar időjárásban is a legelőn. :)
Ő például nekem nagyon tetszik:
Igaz hogy mén, ezért külön kell tartani a többi lótól...
Welsh meg sportpónit ki is húzhatod a listádról!
Ezek a lovak igazán "pickék" még neked is!van egy welsh lovam de csak kisgyerekek lovagoltatására meg társaságnak tartom!8 éves unokahúgómnak lelóg róla a lába szinte!és nálam ki van szabva hogy maximum 32 kg ólhetnek rá!Fjord és a Haflinger talán versenyekhez is jó lesz neked nekem egy haflinger-magyar félvér keverék lovam volt nagyon szelídek és aranyosak!főként a gyerekeket jobban kedvelik. A fjord szerintem csúnya tömzsi megjelenése van de elég szívós kis jószág hosszú vágtákra ajánlom de csak 42 kilói :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!