Hogy kell meghúzni a derekat?
Ma ezt tanultuk volna, de egyszerűen nem értettem, hogy mit akar az oktató.
Azt sem értem, hogy folyamatosan úgy kellene tartani a csípőm, vagy a ló ütemében kellene "húzogatni"?
Köszi!
Meg valami olyasmit próbálgattunk, hogy a ló ügetett, nekem meg a derékmeghúzással kellett volna elérnem, hogy a ló csak lépegessen.
Ezt hogy tudom megcsinálni? Ilyenkor is a ló mozgását kell "leutánozni"?
Ááá, nem értem, még most sem.
megtolod csípővel.tudod mit jelent az nem?(ezt ne úgy nézd h lenézően mondtam)mert ha tudod akkor menni fog.a ló ezt nyilván megfogja érezni de lehet kicsit tovább tart majd beugratni.
Sok szerencsét!
Hát nem tudom, lehet, hogy nagyon béna vagyok, de tök szerencsétlennek éreztem magam, tologattam ott a csípőm, de szerintem a meg sem érezte a ló, sőt csomószor elkezdett gyorsítani, mert elkezdtem szorítani a lábammal is.
Hogy tudom úgy előretolni, hogy közben ne szorítsam a lovat?
Vagy ezt hiába kérdezgetem, rá kell érezni? Bele fogok jönni, ha gyakorlom?
Én kérdeztem, meg szegény már mindenhogy próbálta magyarázni, mondta, hogy olyan, mintha hináznék, vagy mintha egy kihúzott fiókot szeretnék a csípőmmel betolni, vagy mintha egy kis sámlit a lábam közé vennék és az első két lábára szeretnék billenni...de egyszerűen nekem nem jött össze a lovon. :)
De akkor remélem legközelebb már jobban fog menni. :)
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!