Volt itt olyan, aki 0 lovastudással terepen kezdett? Ha te nem, mi a véleményed?
Szia!
Az a véleményem róla hogy nagyon rossz ötlet.
Először még a felszállást kéne gyakorolni 0 lovastudással, meg a helyes ülést, nemhogy rögtön már terepre kimenni!!
Úristen...
engem szerencsére eszük ágában sem volt kivinni 0 tudással terepre.
Felelőtlenségnek tartom ben tudod megfelelően irányítani a lovat fogalmad nincs mi a csizmasegítség meg ilyenek.egy befásult suliló is megtd ilyedni és elvihet a farncba vagy leeshetsz kezedtörhet bármi ilyesm.rendeteg balesetről hallottam már.még tapasztaltabb lovasok terén is úgyhogy nem piskkóta!
Hát szerintem akkor is nagyon rossz ötlet...
Hiába hogy türelmes meg jó lovak, ha jön egy kocsi vagy bármely más zaj megriasztja, akkor az nagyon veszélyes utána.
ÓÓ igen...ÉN:DD egy kicsit vicces volt. Egy makrancos haflingivel voltam, szépen ment addig míg az edző el nem kiáltotta magát hogy:VÁGTA! na ott felkapcsolt hatosba és kilőtt, közben megtűzdelte pár istenes bakolással.:D a szakasz vége felé a ló nyakába kapaszkodtam, kengyel sehol, szárakat egyáltalán nem fogtam.Csodálkoztak is hogy, hogy maradtam fenn. De ettől fogva a többi edzésem pályán volt, nyereg nélkül. Gyakran ültettek problémás lóra, meg is tanultam elég rendesen lovagolni, biztos ülésem lett, sokszor kiültem a bakolásokat, egyre kevesebbet estem. Ma már saját lovam egy lovardában tartom és a lábtartásomat javítgatom(a jobb lábfejemet nem fordítom be).
Az első lovardámat imádtam. És furcsa módon kellemes emlékként maradt meg ez a terep:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!