Hogyan csináljam h sima kötőfékkel mennyek?
Az a helyzet h van 1 magyar sportlovam díjugratásban szoktunk edzeni meg néha versenyezni.
De most nem mer sérülést okoztam és nem tudok így aktívan lovagolni vagy mi a fenét akartam írni .... XD
az a helyzet h mikor elkezdték lovagolni nagyon tönkre tették a száját és nagyon kemény szájú lett de már nagyon sokat puhult neki. de weskos zablája van meg 1 3 karikás
feszítője.
DE nagyon szeretnék úgy lovagolni h csak 1 parelli szár/vezetőszár van rajta meg 1 csomózott kötőfék
h érjem el ezt h így tudjunk menni ??
köszi szépen :)
a bizalom maximálisan megvan :)
köszi a válaszokat.. :)
a lovam a segítségeket roppant módon
jól felhasználja és érti is
de igazából nem tudom h a testsúlyt h kezeljem
vagy h ha lasítani, megálítani szeretni h akkor hogyan csináljam
hehe nem vagyok kezdő
nem ezzel van a problémám
lábbal simán kantár segítsége nélkül írányítani tudom
a megálítást is tudom h kell igazáből csinálni amit az elöbb írtam azt nem gondoltam át
azért nem írok helyessen mert siettem ezért bocsi
7 éve lovagolok számtalan lovat lovagoltam be versenyekre jártam ... stb
de nem vagyok az ilyen szabadidomításban otthon
csak az elején erre lettem volna kíváncsi
mert néha pályán úgy mennék a lovammal h nincs rajta kantár csak 1 kötöfék
de nyeregbe ülnék
Mivel balesetet szenvedtem így 1 ideig nem is ülhetek másba, ha lóra ülök.
és a ló szájával kapcsolatban nem én találtam ki h kemény, hanem edzőm ... stb nagyon sok ember
De mivel egy karcsú testalkatú, vagyis sovány lovam van így napi 2 x kap kaját így megvan az energiája és eléggé pörög és pl ha ugrunk meg minden 1 váratlan esetben nagyon ritkán megindul
Röviden menős a ló és nehéz megfogni
De már sokat dolgoztam ezen a problémán és már javult a helyzet...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!