Decatlon-os lovastermékek. Milyen minőségűek? Kezdő lovas vagyok, megfelelnek ezek nekem?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 00:22
11/11 anonim válasza:
újra csak megállapítom h nem sok értelme van a pontozásnak. Most azér, mert leíram h nem tartom annyira jó minőségűnek a dechatlont, rögtön le is vagyok pontozva.
Neked kedves kérdező meg javasolni tudom a lovasok.hu piacterét, rengeteg használt lovasfelszerelés keres új gazdát, és ha kobakot nem is, de nadrágot, cipőt, mellényt meg ilyeneket simán be tudsz szerezni onnan is. És olcsóbb, nem is kicsit. (naci már mondjuk 1500-tól van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!