Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A natowa milyen márka? Megér...

A natowa milyen márka? Megér az árát? Kantárak stb

Figyelt kérdés

És ez a nyereg milyen minőségű lehet?

(van most egy használt amerikai nyergem, de ilyen sokszínű és annyira szeretnék egy szép új, világosbarna nyerget, mint ez.. És ha eladnám a két nyergem pont összejönne az ára, csak a kérdés, hogy megérné-e,személyes tapasztalatok érdekelnek) [link]

És a kantárak, izzasztók, mlyen minőségűek?

2012. okt. 25. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
a natova az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb western márka. Ha minőség kell, akkor vegyél continentált :)
2012. okt. 25. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanezt a nyerget akartam megvenni a lovamnak.. :))) de végül maradt a régi... de ha igazán nagyon jó minőséget akarsz akkor brad ren's mert az a legjobb... de egy milla is lehet egy nyereg.. :)de sztem egy nagyon jó márk /nyereg
2012. okt. 27. 20:26
 3/3 liaison válasza:
a natowa egy ár/érték arányban tök jó márka. ha hobby lovas vagy, akkor sztem teljesen elegendő. a brad ren's tényleg egy fokkal igényesebb, de a lényeg, h tudj vigyázni a cuccaidra sztem.
2012. nov. 6. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!