Szerintetek jó márka a Fouganza?
Nekem a pálcám,a nadrágom,a kobakom,a kesztyűm,a csizmám mind ilyen márka!
Vélemények erről a márkáról?
nekem nyeregalátétem van olyan, sztem irreálisan drága, a tépőzár a bújtatón idegesít, de használtan, olcsón találtam őket, és így megéri. Elég vastag, a színe a napon viszonylag gyorsan fakul, de sajnos másnak is :(
A nacik szerintem nagyon gyengék, egynek jó, de ha komolyabban veszed a lovaglást, akkor nem árt 1-2 jó naci is. (nekem pl a Horze nacim a kedvencem) A drágább típusú nadrágjaik meg más márkákhoz képest drágák.
cipőm van, már vagy ezer éves, nincs baja, kényelmes, használható.
a lábszárvédő, szintén az egyszerű fajta, az kataszrófálisan szar szerintem.
a gumicsizmákat eleve gyűlölöm, ez márkafüggetlen :)
kesztűből láttam már jót is :)
a lovasfelszerelések többsége a hetente, kéthetene egyszer lovon elszüttyögő egyéneknek tökéletes, azoknak, akik gyorsan nőnek, meg az áruk is viszonylak jó.
a lófelszerelések szerintem elég drágák, és nem is olyan a minőségük. (pl van gumis száram, az a rómeós, már a feléről lejött a gumi, pedig kevesebb mint egy éve használom)
Köszönöm a véleményeket!
Mondjuk nekem a gatyám hihetetlen kényelmes és jó ruganyos ami segít abban hogy kényelmesen mozogjak a lovon.A pálcát nem magyarországból vettük és azon nics semmi lófej és a fogása is kényelmes,ugyan drága volt de megérte az árát!Aztán a kobakom kényelmes és eleve az én méretemre volt beállítva.A kesztyűm meg egyenesen kiválló minőségű mert a szár nem kezdi ki a kezem és nagyon kényelmes,na meg szellőzik is.A csizmám pedig olyan mintha rajtam se lenne mert olyan kényelmes hogy észre sem veszem!Én megvagyok elégedve ezzel a márkával!Jó igaz van pár olyan termék ami nem a megfelelőbb de van ami egészen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!