Hány évesen tanácsos egy csikót/lovat betörni?
Az ,,ami" előtt van vessző, bár örülök, hogy ha már másba nem tudsz jogosan kötni, a helyesírásomba próbálsz belekötni.. Viszont ezt elnézted.
Köszönöm a gratulációt. Örülök, hogy ennél többre nem telik. További szép napot, én nem folytatom a vitát. Nem vitázok olyanokkal akik képtelenek beismerni a saját hibáit.
De tudod, bennem megvan az ami benned nincs.
Ebben nincs vessző, én pedig semmiben nem vagyok hibás. Nem vagy lovas, minek ugatsz bele olyanba, amiről lövésed nincs? Menjél is, hagyd a ,,vitát" (nem, mintha lett volna, azt se tudod, miről beszélsz!), úgysem vagy számomra partner. :)
Többek közt ezért sem vagy számomra partner anyukám:
Nem vitázok olyanokkal akik képtelenek beismerni a saját hibáit.
És helyesen: Nem vitázoM olyanokkal, akik képtelenek beismerni a saját hibáikat.
Azért a magyar helyesírás nem atomfizika, úgyhogy ennyit rólad, meg a nagymagyar lovasnemzetes mellveregetős dilettantizmusodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!