Mi a véleményetek erről a nyeregről?
A 17,5-ös, az teljesen normál méret. Ha van lehetőséged, próbáld rá.
Nem egy nagy minőség egyébként, én a németeket jobban szeretem.
Az első hozzászóló tiszta hülyeségeket ír! A 17,5-es nem gyerekméret, kimondottan felnőtt méret, alacsonyabb nők 16,5-es nyeregben lovagolnak, átlagos nőnek 17-es a mérete, nagyobb nők és kisebb férfiak mérete a 17,5.
Továbbá a bolti nyerget nem veszik vissza, ha nem jó, ellenben a használt nyerget sok eladó úgy hirdeti, hogy "visszavásárlási garanciával", tehát kifizeted, hazaviszed, kipróbálod és ha nem jó, akkor visszaveszik.
Ellenben a nyereg nekem se tetszik, ilyen szinte vadi új nyerget nem is csoda, hogy ennyiért hirdetnek. Gyanítom ócska váz, ócska bőr. Jó keménynek is tűnik a bőr. De ha felpróbálhatod a lóra, nyilván fel is ülhetsz benne, akkor kiderül, hogy jó-e a lónak és neked. Először mindenképpen alátét nélkül tedd a lóra és úgy nézd meg a felfekvését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!