Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemények, tapasztalatok...

Vélemények, tapasztalatok erről a nyeregről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 20. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen nyergem van..Az elején kicsit kemény volt és el telt pár lovaglás,hogy betörjem de most már remekül szuperál.:)
2012. aug. 20. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom nincs vele, de én azt mondom, hogy nyeregnél az ár bizony magáért beszél... :) No meg a márkajelzés ;) Nekem nagyon szimpatikus nyereg, képről is jól ülhetőnek tűnik kényelmes, kellemesen kifejezett térdtámasszal.
2012. aug. 20. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Ára alapján lehet is jó :)
2012. aug. 20. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Eléggé egyszerű nyereg. Nekem nem jön be. Nem igazán ugrónyeregszerű. Sztem ennél találsz jobbat is. Linkeljek neked egy jó ugró nyerget? Régi Popovics nyereg. Popovics József utolsó munkájának egyike. Kényelmesen ültet, nagyon jó térdtámasszal, nem ilyen kis sz@r.
2012. aug. 20. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Jah és csak 95.000Ft
2012. aug. 20. 16:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintetek egy pej lóra barna vagy a fekete nyereget vegyek??
2012. aug. 20. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy. A barna és a fekete is jól áll rajta. Bár attól függ mennyire barna. Ha ilyen kaki barna mint amilyen a linkeden is van, az hányinger. De ha ilyen feketés barna akkor még oké.
2012. aug. 20. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
fekete nyereggel jobban jársz, mert fekete lószerszámból sokkal nagyobb a választék, tehát kengyelszíj, martingál, kantár, szár, mindenből kb kétszer akkora a választék feketében, mint barnában. onnan tudom, hogy nekem barna nyergem van! :)
2012. aug. 20. 22:37
 9/9 A kérdező kommentje:
azér szerintem barnából is van választék :) most nekem is barna nyergem van
2012. aug. 21. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!