Nyugodt lovasoktatás Budapesten- és közelében? -bővebben lent -
Oktató? Csak nekem hangzik drágább lehetőségnek? :) Ha tényleg drágább, mint amire gondolok, arra sajnos nincs lehetőségem, mivel ahogy írtam, én keresem meg rá a pénzt. (Tanulok mellette)
Érdekelne minden lehetőség :) köszönöm, az eddigi válaszokat is!
Idegesen nem lehet lovagolni. Illetve lehet, csak nem érdemes. A lovat úgysem tudod becsapni. Vegyél be egy valeriánát és úgy sokkal jobb lesz.
Az edző nem annyival drágább, de az sem biztos, hogy drágább. Van futószárazás 1800 - ért és 3000 - ért is (de van 4500 - ért is) lovardában, de van jó edző 2500 - ért is.
Szerintem a kelenvölgyi Fodor lovarda egész jó, csak 2 hibája van, elég kemény a pálya és nincsenek lovardai kobakok. A lovak az iskolalovak között elég jók és nincsenek látványos személyi ellentétek. Itt 2500 egy fél óra futószáron.
hát, ha neked Vác megfelelő hely, akkor NAGYON tudom ajánlani a Bigyóka Lovasiskolát (elég hülye a neve, de PERFECT!).
neten megtalálod ;)
(azért kevés a százalékom, mert beszóltam egy illetőnek, nem mert hülyeségeket mondok-.-)
Szigetszentmiklóson van egy a Kardos utcában, csak jókat tudok mondani. Ismerem az egyik lovasoktatót, nagyon aranyos :)
Itt a weboldaluk linkje: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!