Futószáras gyakorlatok (? )
Sziasztok!
Tudnátok nekem írni gyakorlatokat amiket kis gyerekek meg tudnak csinálni futószáron? Mint pl a karkörzés stb.
Első válaszoló köszönöm!
Második, HA nem tudsz a kérdésre válaszolni ne tedd, köszönöm.
Nem vagyok oktató, de nem egy gyereket tanítottam meg futószárazni,néha besegítek. És nem a te felelősséged, de örülök hogy így aggódsz. Most azért, mert nem tudok csak pár gyakorlatot nem teszek kárt senkibe szerintem. Én pl nem csináltam ilyen gyakorlatokat mégis csak megtanultam lovagolni, csak járok versenyekre, hmm érdekes.
Mint oktató nem javaslom, hogy kis gyerekekkel foglalkozz, nincs meg a végzettséged, ha bármi történik, akár önhibádon kívül is, de pert akaszthatnak a nyakadba.
Gyakorlatok: fogja meg a bokáját, guggoljon a hátán, ölelje át a ló nyakát, magas-, oldaltartásba a kezet, karkörzés, fordított karkörzés, feküdjön hanyatt a ló hátán, stb.
Köszönöm!
Van a közelben oktató, ha valami baj történne, az megtörténhet akkor is ha van papírom róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!