Ez mi a fene? Vagy mire jó? Szerintem undorító. és kínzás a lovaknak.
Éreztem hogy "óriás patás" videó lesz...
Ezek a lovak "boldogok" lennének ha csak annyi bajuk lenne hogy ezeket a szörnyűségeket kell viselniük...
DE:
Most kíváncsiságból megnéztem az utolsó válaszoló által belinkelt videót is.Hát addig eljutottam amikor azt a zsákot ráhuzták a lóra, és ütötték amig fel nem állt, de aztán nem bírtam tovább.
Egyszerűen nembírom elképzelni hogy hogy a francba lehet ennyi unatkozó gazdag beképzelt "iskolázó".Mi haszna van annak ha szétb@sszák a lovat?Az is olyan élőlény mint az ember, és egyáltalán nem attól lesz "rendes" és "előkelő" ló, hogy szétverik, hanem attól hogy tisztelik és szeretik.
Az ilyen emberekhez legszivesebben odamennék azt olyan bottal úgy fejbecsapnám hogy nem kelne fel többé.Szomorú hogy egyesek mire képesek :(
"Ezek az emberek nem ismerik a lovakat csak kedvtelésből tartják..."
Tévedsz, ezeknél az embereknél a ló csupán státuszszimbólum. Ha kedvtelésből tartaná, nem tenne vele ilyet. Kompenzálni akar vele valamit.
Szerencsétlen állatok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!