úgy öszintén! Szerintetek normális?
a lovardába ahova járok van egy beteg ló.az állatorvost már kihívták hozzá megvizsgálta meg amit kellett megcsinálta.
egy lány aki annyira szereti azt a pacót(azon a lovon még nem ültem)hogy elkezdteápolgatni és elkezdi hogy a kedvenc kajáját adja oda a lónak mert nagyon szereti a paci.nos ezt kapta:rizs csirkehússal!ezen nagyon kiakadtammikor megtudtam.szerintem nemnorma!a lovak növényevő állatok!
na véleményeket kérek a lányról!
Már nem azért, de a hosszú szöveg, amit a kérdező írt, egy lónevelde fórumán található, ahol az egyik lány kutyája, Sigma beteg lett.
Most komolyan neked mibajod? És hogy tudtál ilyen hülyeséget kitalálni? :D Meg ellopni valamit amihez közöd sincs és beadni egy lónál?! -_-
Meg kétlem hogy van olyan idióta aki lónak ilyet ad... És nyugodtan szégyelld el magad, ülj bőgve egy sarokban, de hogy hazudozol az szánalmas.
1, Tanulj meg sürgősen magyarul.
2, A ló nem idióta, nem enné meg a csirkehúst. Győződj meg róla, hogy miket írsz.
Ugyan már! "Hagytam egy kis kaját a táljában a háza mellett"
Ló? ? 100%, hogy nem lóról van szó!
Figyelj , attól még, hogy lovas oldalról olvasol vmit, nem biztos, hogy lovas! Te sem lehetsz nagy lovas :D Mióta van a lónak háza, tálja? (ink. etetőtál, meg box. Ha lovas lenne, teljesen másképp fogalmazta volna meg ;) És mióta szokás a lovat a rendelőbe vinni?xd
Nálunk ált. az orvos jön a lóhoz...)
Sziasztok!
Itt előzőleg láttam pár ismerős embert(<3),akik próbáltak megvédeni.És teljesen igazuk van,az ÉN KUTYÁMRÓL van szó,Sigmáról,aki babéziás lett.Van rá bizonyítékom is!!!
Hiába hazudozol össze-vissza,a hazug embert hamarabb utol érik mint a sánta kutyát.Nem értem mire jó ez neked!
Hiába lovas oldal,attól még lehet kutyákról beszélni!
ÉS IGENIS KUTYÁRÓL VAN SZÓ!AZ ÉN KUTYÁMRÓL!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!