Van olyan lótartó akinek esetleg nincs ideje a lovára és foglalkozás igényel a paci?
Figyelt kérdés
Van olyan lótartó akinek esetleg nincs ideje a lovára és foglalkozás igényel a paci?2012. okt. 6. 14:02
1/9 anonim válasza:
Van egy csomó ilyen, ők keresnek feles bértartót a lovukra. Én olyat is tudok, aki Angliában tanul, de nem engedné másnak, hogy felüljön a lovára, ezért nem adja ki feles bértartásba, de azt biztos megengedné, hogy földről foglalkozzanak vele. :)
2/9 anonim válasza:
Biztos van ilyen hülye. Akinek nincs rá ideje az ne tartson lovat,mindenki tudja mit vállal be,egy lóval állandóan foglalkozni kell,ha ez nem megy ,akkor el kell adni.
3/9 anonim válasza:
azért ne legyél ilyen szigorú Lóerő. abban egyetértek veled, ha végleges helyzetről van szó, de adódhat olyan, mint pl. ha valaki külföldön kap időszakosan munkát, vagy ha kisbabát vár és nem mer/akar úgy lovagolni, vagy pl. műtik a térdét, ami miatt fél évig nem tud lovagolni. Ilyen esetekben és sem adnám el.
4/9 A kérdező kommentje:
1. kommentelő:
Engem nem nagyon érdekel olyan ember akinek nem ülhetek fel a lovára,akkor nem vállalom:)
Mert akkor mit foglalkozzak vele?
Mert én nem úgy akarok foglalkozni 1 lóval,hogy egész nap nézem,azt megtehetem egy lovardában is!;)
Nekem az kéne,hogy félig az enyém legyen a ló,és,hogy a ló gazdája bízzon annyira bennem,hogy felülhessek a lovára és rendesen edzek vele:):)!!
DE KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEDET:DD: )!
2012. okt. 6. 20:55
5/9 anonim válasza:
Kedves kérdező... Utólagos kommentedből szimplán arra jutottam, hogy egy idióta vagy.
Üdvözlettel...
6/9 anonim válasza:
ha kifizeted a feles tartás árát (ez a bértartás fele, 20-25 ezer forint általában havonta) és szimpatikus vagy a tulajnak és megbízik benned (amit kétlek) akkor találhatsz ilyet. de egy ilyen beírásra senki nem fogja beírni, hogy nekem van 3 lovam, gyere és nyugodtan lovagolj rajta, biztos nagyon profi lovas vagy, értesz a lovakhoz és amúgy is olyan szimpatikusnak tűnsz... egyáltalán fel tudsz nyergelni egy lovat rendesen? mert ha nem, akkor felejtsd el a pénzért fél lovat is, nem hogy az ingyent!
7/9 anonim válasza:
hát gratulálok! ;) látszik h neked csak az a lényeg h dolgozz a lóval! (ahogy te mondanád használd a lovat) tudod a ló egy érző lény, aki nem arra van hogy folyton csak lovagoljanak vele! földről is ugyanúgy lehet vele dolgozni...
8/9 anonim válasza:
Most ezért miért kell leszólni valakit ,mert nem csak nézegetni akarja a lovat ,hanem lovagolni is szeretne rajta? Nem írt semmi rosszat,attól még ,hogy inkább a lovaglás felé orientálódik és nem a fülébe akar állandóan sutyorogni az nem azt jelenti,hogy semmibe veszi a lovat és nem szereti csak "használni" akarja.Nem kell ezért megkövezni....
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lóerő, Teljesen igazad van szerintem.
DE NEM baj szóljanak csak le ha nekik ettől jobb lesz. ;))
2013. febr. 12. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!