Magas marú lovat lehet szőrén lovagolni? Ha sokat lovagolok kengyel nélkül, akkor biztosabb lesz az ülésem és könnyebb lesz szőrén lovagolni?
Lehet, max nem biztos hogy olyan kényelmes lesz.
A kengyelnélkülizés valamennyire felkészíthet, de teljesen más érzés, próbáld ki a szőrén lovazást mindenképpen.
én szerintem nem kell ellőtte kengyel nélkül gyakorolni/lovagolni(én szőré tanultam meg lovagolni,emelet annak is magas volt a marja,kicsit eleinte kényelmetlen volt,de aztán rájöttem,hogy nyeregbe ezerszer rosszabb ülni,és semmi haszna sincs, ennek már 10 éve és most saját pacikat tartok és egyiknek sincs nyerge, de ismerősöm lovát hetente kétszer,hétfőn és kedden én hajtom, nyeregben ,szal tudok igyis-ugyis lovagolni), bár a többieknek igazuk van lehet ,hogy segítene ,hogy jobb ülésed legyen.elsőre furcsa lesz és miért ne ülhetsz magas marú lovon szőrén?
persze ,hogy ülhetsz rajta próbáld ki, egy külön élmény!
sok sikert hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!