Fél éve lovagolok, de nincs semmilyen saját felszerelésem. Ti mit vennétek először?
Én először kuponokkal kaptam a Dechatlonból tábor miatt kobakot és nadrágot. Az utóbbi már a húgom nyúzza, és amíg nem egyszerre lovagoltunk, közös kobakot használtunk.
Először vegyél szerintem egy kobakot, szintén Dechatlon, 5000 Ft az állítható strapabíróbb műanyag, de 7E a bársonyos, az is megéri. Nadrágok 3-4E FT körül vannak, télen egy vastag harisnya is alájuk fér. Chaps az már 5E, de nekem két év nyúzás után is olyan mint az új.
Ha nem veszel lábszárvédőt, nem nagy baj, húzz egy térdzoknit a nadrágra, sokan csinálják úgy :)
Szia!
Én több mint egy éve lovagolok. Akkor jártam pár hónapot, megtapasztaltam milyen a lovaglás, meg hogy tetszik-e és csak után vettem magamnak felszerelést. 3 hónap után vettem egy lovagló FÉLCIPŐT (Decathlon, 6E HUF), meg egy kesztyűt, mert volt olyan ló, amelyiknél kidörzsölődött a tenyerem(2E HUF, lovasbolt), illetve nemrég vettem egy lábszárvédőt is (8E HUF, Lovasbolt, Daslö márka).
Szerintem első körbe vegyél egy félcipőt/csizmát és lábszárvédőt. A sportcipőket nem lovaglásra találták ki. Ha télen is akarsz lovagolni, akkor meg ajánlott, hogy eleve téli lovaglónadrágot vegyél (bár nekem a mai napig nincsen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!