Megéri a feles tartás, miért jó, miért nem, mi a véleményed róla?
mindent szerződésben rögzítsetek le, hogy a ló sérülése esetén kit terhel a felelősség
nekem megérte, ugyanis szerencsére olyan bértartóval akadtam össze, akinek a lova nagyon tehetséges és megengedte, hogy letegyem vele a rajtengedélyt és versenyezhessek a lovával
nálunk baj esetén őt terheli az anyagi vonzata, ugyanis én kijelentettem, hogy nincs pénzem...
első vagyok, azért is jó, mert úgy érzed, hogy a ló a tiéd, ezáltal felelősséget vállalsz érte
én sokáig nem tudtam semmiért felelősséget vállalni, míg nem betársultam felesbe és így másabb volt
Én elég jól jártam, legalábbis az elején azt hittem. Egy kezdő kislány lovát lovagoltam, elég olcsón, viszont ha nem lovaglom le, a kislány nem bírt volna vele.
Az elején jó volt, aztán egyszer csak megsértődött a kislány, mert nekem rendesen viselkedett a ló, neki meg nem, ezért elvitte 120 km-re, úgy, hogy előtte pár nappal szólt.
neked megéri, annak kevésbé, aki a lovát adja ki. árban sokkal jobban jössz ki, mintha alkalmanként fizetnél a lovaglásért és gondolom megvan az az érzés, hogy kicsit tiéd a ló, felismer, meg ilyenek. én sose adnám ki a lovam egy idegennek (ismerősnek se) de pl. a barátnőmnek van feles bértartója, aki nagyon rendes, normálisan foglalkozik a lóval, kezeli ha sebe van, lekeni a patáját, stb. szóval nem úgy, mint egy bérlovas, aki csak felül, leszáll és viszlát, hanem úgy törődik a lóval, mintha a sajátja lenne.
ha én ilyen helyzetben lennék, olyat keresnék, ahol soha, vagy szinte egyáltalán nem tud kijárni a tulajdonos, pl. ha valaki kisbabát vár és már nem lovagolhat, mert úgy lehet igazán összeszokni egy lóval, ha csak te lovagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!